U SAN DIJEGU ZAMALO OTKAZ NISAM DOBIO JER VOLIM TRAMPA, A U VEGASU FIRME PRAVE NJEGOVE NALEPNICE! Ispovest Srbina
Tviter, ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen

LIVING IN AMERICA

U SAN DIJEGU ZAMALO OTKAZ NISAM DOBIO JER VOLIM TRAMPA, A U VEGASU FIRME PRAVE NJEGOVE NALEPNICE! Ispovest Srbina

Iskreno o svemu

Objavljeno:

Jedan tviteraš koji se okušao u životu u Americi rešio je da otkrije kako stvari funkcionišu tamo, kada je u pitanju politika.

Naš čovek je na Tviteru uporedio svoj život, kada je živeo u San Dijegu u SAD i u Las Vegasu.

- Kad sam živeo u San Dijegu, zamalo sam dobio otkaz kad su svi saznali da podržavam Trampa, morao sam advokata da zovem, a ovde u Vegasu, cela firma ima Trampove nalepnice na kolima i svi pljuju po Bajdenu i Berniju ceo dan, napisao je on.

Takođe, dodao je, svi u Kaliforniji su se gadili od oružja, i mislili su da je on lud jer ima pištolj, dok u Vegasu stvari stoje drugačije i po tom pitanju.

- Razlika je ogromna, u Kaliforniji su sve svi gadili od oružja, mislili su da sam lud jer imam pištolj, u Vegasu me svaki dan zovnu njih 20 da idemo u streljanu, i prozivaju sve ove što nemaju oružje, dodao je tviteraš.

Zatim je nastavio u istom stilu.

- Takođe, kad ljudi čuju da imam naglasak, u San Dijegu je reakcija uglavnom bila “omg žao nam je što je Tramp predsednik, mi volimo ljude iz drugih država, nismo rasisti” a u Vegasu, “nadam se da si došao ovde legalno, a ne kao kriminalac”, naveo je.

Ali se tu nije zaustavio.

On je za kraj naglasio kako srpska crkva ima veliki uticaj u SAD na naš narod, kao i da će svaki put izaći u susret svima koji se nađu u Americi, ne tražeći ništa za uzvrat.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.