SJAJAN GEST LEKARA S INFEKTIVNE: Junaci naši, srećno VAMA! (FOTO)
Junaci naši, srećno VAMA!, Foto: printscreen

pa svaka im čast

SJAJAN GEST LEKARA S INFEKTIVNE: Junaci naši, srećno VAMA! (FOTO)

Proteklih nedelja posvetili su svaki sekund svog života onima koji su zaraženi korona virusom i svim snagam vode borbu s nevidljivim neprijateljem

Objavljeno:

Lekari Intenzivne nege na Infektivnoj klinici u Beogradu, pored svih obaveza i velikog umora, nisu zaboravili i na ljude van zidina svoje ustanove.

Proteklih nedelja posvetili su svaki sekund svog života onima koji su zaraženi korona virusom i svim snagam vode borbu s nevidljivim neprijateljem. To ih nije sprečilo da se sete svih nas i čestitaju nam Uskrs.

Pod punom ratnom opremom, sa prve linije fronta Infektivne klinike, grupa lekara došla je na ideju da svima nama čestita praznik na šarmantan način. Oni su na belim papirima, u hodniku bolnice nacrtali i napisali svoje želje i čestitali nam važan dan. Ne zaboravimo - dok su mnogi od nas Uskrs proveli sa svojim porodicama, ljudi sa ove fotografije proveli su ga daleko od kuće brinući o bolesnima.

Junaci, naši, hvala na lepim željama, ali to što vi radite je lavovska borba svakodnevno - srećan Uskrs vama!

Veliku zahvalnost dugujemo ovim divnim ljudima, i zato ne zaboravimo večeras kao i proteklih dana da ih nagradimo aplauzom i pokažemo im koliko ih poštujemo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.