PESMA NA POKLON GRAĐANIMA: Uz pesmu “Garavog sokaka” lakše kroz ove dane
Foto: samonovisad

SJAJNO

PESMA NA POKLON GRAĐANIMA: Uz pesmu “Garavog sokaka” lakše kroz ove dane

Na sličnu ideju je došao i Bane Krstić, frontmen grupe “Garavi sokak”

Objavljeno:

Mnoge javne ličnosti su putem svojih društvenih mreža pružale podršku sugrađanima u ovim teškim danima. Snimali su video zapise kojima su želeli da građanima upute jasnu poruku da su svi zajedno u ovome i da nisu sami u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Na sličnu ideju je došao i Bane Krstić, frontmen grupe “Garavi sokak”, koji je u svom maniru snimio pesmu sa željom da oraspoloži sugrađane i skrene im misli sa svakodnevice.

foto: samonovisad
  • Pozdravljam sve građane Novog Sada i želim da vas obavestim da sam ovih dana dok sam malo gledao u plafon, malo kroz prozor, malo u prazne ulice našeg grada, dobio inspiraciju da napišem jednu pesmu. Pesma se zove “I to će proći” - rekao je Bane.
foto: samonovisad

Kako Bane navodi pesmu je posvetio svim disciplinovanim građanima, koji strpljivo sede u svojim domovima i poštuju odredbe.

foto: samonovisad

Želeo je da ovaj dar građanima bude od pomoći u iščekivanju boljeg sutra i nada se da će sve ovo, kao što pesma kaže, brzo proći i da će bend opet moći da nastupa pred svojom publikom.

foto: samonovisad
  • Nadam se da će to biti brzo i da ćemo se uskoro videti na nekom boljem mestu na ulici, pod suncem, da ćemo zajedno pevati i da će ta pesma biti jedna prošlost. A za sada neka to bude poruka “i to će proći”, živeli - rekao je Krstić.

(Espreso.co.rs/@samonovisad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.