Osvajanje Balkana: Bogati šeici se sve više žene Srpkinjama!
Foto: Fonetap

osvojile im srca

Osvajanje Balkana: Bogati šeici se sve više žene Srpkinjama!

Po pravilu se radi o biznismenima iz arapskog sveta, koji, osim poslovnog ugovora u Srbiji, sklope i brak
Objavljeno: 21:51h

Naime, iako ne postoje zvanični podaci, sve više Arapa uzima Srpkinje kao druge ili treće žene i one najčešće ostaju u našoj državi čekajući povremenu posetu svog muža sa Bliskog istoka. Vilenjaci, incest na vinjaku i malograđanska vlastela: Gde bi se u Srbiji snimala Igra prestola? (FOTO) Po pravilu se radi o biznismenima iz arapskog sveta, koji, osim poslovnog ugovora u Srbiji, sklope i brak. Ova „moda“ nije samo u Srbiji, nego je veliki broj sličnih brakova sklopljen i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, čak i Hrvatskoj. Poslom je i budući suprug dvadesettrogodišnje Ivane N. došao u Beograd. Kako ona navodi, upoznali su se u noćnom provodu pre šest meseci, kada je iz Dubaija doputovao u našu prestonicu da bi otvorio predstavništvo svoje velike firme. - Radila sam kao hostesa na jednom beogradskom splavu kada je te noći pre pola godine ušao Rašid sa svojim partnerima iz Srbije. Moj zadatak je bio da ga sprovedem do separea koji je rezervisao i tada smo ostvarili naš prvi kontakt. Ubrzo nakon toga, od njega je stigla korpa sa 101 ružom. Istovremeno sam bila veoma zbunjena i iznenađena - započinje svoju priču Ivana, koja nije ni sanjala da će zapasti za oko jednom tako moćnom čoveku.

foto: Fonetap
Rašid ima 43 godine, oženjen je i ima dvoje dece, a ta činjenica je dugo morila ovu Beograđanku, kojoj vaspitanje i vera nisu dozvoljavali da prihvati takvu vezu. - Nakon dva meseca viđanja i dopisivanja, saopštio mi je da ima ženu, ali i da bi voleo da se oženi mnome, na šta sam burno reagovala i želela da prekinem odnos s njim. On mi je uporno objašnjavao da je njegova vera takva i da se kod njih poligamija prihvata. Počela sam da se upoznajem sa islamom i vremenom shvatila po kojem principu funkcionišu njihovi brakovi. Samo sam rekla sebi: „Ivana, bićeš druga žena“ - objašnjava svoje prošle brige ova devojka i dodaje da joj je odlazak u Dubai pomogao da još bolje prihvati to što neće biti jedina svom izabraniku.
foto: Shutterstock
- Kako bi olakšao moj sindrom druge žene, odveo me je u porodični dom, gde me je njegova supruga iz prvog braka, na moje iznenađenje, dočekala raširenih ruku. Nisam verovala da su ovakve situacije moguće - kaže Ivana, koja baš sa Rašidovom suprugom sada priprema venčanje po arapskim običajima. Njeni roditelji su nakon duge borbe i mnogo razgovora jedva prihvatili to što ona mora da pređe u islam, a smirilo ih je to što njihova ćerka ipak ostaje sa njima u Srbiji. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.