LOŠA VEST STIŽE SA KOSOVA! Tiče se zaraze korona virusom!
Koronavirus/ilustracija, Foto: EPA / LYNN BO BO

NAJNOVIJI PODACI

LOŠA VEST STIŽE SA KOSOVA! Tiče se zaraze korona virusom!

Najviše obolelih, kako je danas saopšteno, je u Mitrovici 31, u Zvečanu je 18, Zubinom Potoku 13, Leposaviću devet i Lipljanu jedna osoba...

Objavljeno:

U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata korona virusom zaražene su tri osobe, dve u severnoj Kosovskoj Mitrovici i jedna u Leposaviću, tako da je ukupan broj zaraženih 72, dva lica su preminula a četiri su izlečena, rečeno je na konferenciji za novinare Štaba za vanredne situacije u Kosovskoj Mitrovici.

Najviše obolelih, kako je danas saopšteno, je u Mitrovici 31, u Zvečanu je 18, Zubinom Potoku 13, Leposaviću devet i Lipljanu jedna osoba.

U Studentskom domu u Kosovskoj Mitrovici smešteno je 35 pacijenata, u Kliničkom centru Kragujevac četiri, KC Niš četiri, u KBC Dragiša Mišović u Beogradu smeštena su dva pacijenta, a u Kliničkom centru Srbije i na Beogradskom sajamu smešten je po jedan oboleli iz srpskih sredina na Kosovu.

Posle odluke Ministarstva zdravlja da se van kuća može samo po 90 minuta, gužve u gradovima na severu Kosova su smanjene, gradjani uglavnom poštuju odluku i u predvidjenom vremenu obavljaju kupovinu i druge obaveze.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.