NAJNOVIJA VEST! U Obrenovcu zaraženo koronom dvoje mališana! Evo koliko imaju godina i u kakvom su stanju
Čučković je govorio kakvo je stanje u Obrenovcu, Foto: Prinstcreen

obrenovac

NAJNOVIJA VEST! U Obrenovcu zaraženo koronom dvoje mališana! Evo koliko imaju godina i u kakvom su stanju

Ipak, kako je Čučković istakao, ima i lepih vesti.

Objavljeno:

Epidemiološka služba Doma zdravlja Obrenovac obavestila nas je da je novih osam osoba pozitivno na korona virus, obelodanio je predsednik ove opštine Miroslav Čučković.

- Reč je o četiri osobe ženskog pola (po godinama 49, 38, 48, 58) i dve muškog pola (29, 63). Ono što posebno brine jeste činjenica da su pripadniku Vojske Srbije kome je potvrđena infekcija Kovid 19 proteklih dana, nažalost, ćerka (13 godina) i sin (6 godina) pozitivni. Oni su zajedno sa majkom smešteni u KBC "Dragiša Mišović" - napisao je Čučković na Fejsbuku.

Ipak, kako je istakao, ima i lepih vesti.

Dečak 2007. godište sa majkom je kao negativan pušten kući. Takođe, niko nije poslat sa simptomima u Beograd na dalje lečenje - dodao je Čučković.

Prvi čovek Obrenovca je zamolio sve sugrađane da ostanu kod kuće, a da "oni koji moraju da idu na posao ili do grada da nešto obave obavezno budu zaštićeni".

- Očigledno je da pored pripadnika MUP- a, vojske i zdravstvenih radnika u Obrenovcu danas najviše oboljevaju članovi najuže porodice već inficiranih osoba - zaključio je Čučković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.