I ovo je moguće u Srbiji: Iznajmite plotnu za pečenje paprike za 30 dinara! (FOTO)

SRPSKA POSLA

I ovo je moguće u Srbiji: Iznajmite plotnu za pečenje paprike za 30 dinara! (FOTO)

Tako je najlakše, kuća ne miriše, na meni je samo da oljuštim paprike. Za pečenje jednog kilograma platim 50 dinara i svi srećni - N. Z. iz Beograda
Objavljeno:

Verovali ili ne u Srbiji možete da platite da vam "gazda" iznajmi plotnu na kojoj ćete sebi ispeći paprike za zimnicu, piše Alo! za sve sladokusce ne žele da jedu "hemiju", te na sve moguće načine pokušavaju da sami sprave teglu ajvara, ili da ispeku koju papriku – bar za salatu, ovo je rešenje.

Kada se preračunaš koliko ti rerna potroši struje za 15 paprika, glava te zaboli, te je sve više onih koji biraju opciju uslužnog pečenja. Lagana i ukusna, salata od tune kakvu još niste probali! (VIDEO) - Tako je najlakše, kuća ne miriše, na meni je samo da oljuštim paprike. Za pečenje jednog kilograma platim 50 dinara i svi srećni - kaže N. Z. Iz Beograda za Alo! Međutim ima i onih kojima je mnogo tih 50 dinara na cenu paprike, te se odlučuju da peku sami ali nemaju gde.
U tom slučaju možeš da iznajmiš termin za pečenje, i to onda košta 30 dinara po kilogramu. - Ima žena na pijaci koje prodaju svoj ajvar. Treba naći "pravi". Ukoliko ti se njihov ajvar ne sviđa nude ti da dođeš kod njih i sam pečeš paprike. Uslugu "iznajmljivanja" šporeta ili roštilja ti naplaćuju od 20 do 30 dinara po kilogramu. Onda shvatiš da ti je lakše da platiš onih 50 i da ti lepo donesu sve gotovo, nego da se juriš sa njima po prigradskim naseljima - kaže S. N. za ovaj beogradski list. Kad sve staviš na papir, shvatiš da te tegla ajvara iz supermarketa najmanje košta. Ponegde još sigurno ima onih koji se odvaže da ispeku i po 50 kilograma "šilje", pa onda uživaju domaćem pinđuru i raznim đakonijama. Za nas ostale, pogotovo mlade mame koje od posla ne stižu ni ručak da skuvaju, ostaje da jurimo ajvar i krastavčiće na sniženju. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.