NIKO GLADAN, NIKO ŽEDAN, NIKO BEZ DOMA! Iz KROVA NAD GLAVOM su za samohranu mamu i sina uradili nešto zaista divno
Foto: Printscreen, Profimedia

bravo

NIKO GLADAN, NIKO ŽEDAN, NIKO BEZ DOMA! Iz KROVA NAD GLAVOM su za samohranu mamu i sina uradili nešto zaista divno

Posetili su dve porodice i pomogli koliko su mogli

Objavljeno:

Združena akcija "Za Krov nad glavom" Novi Sad još jednom je dokazala svoju humanost, na delu. U ovim teškim vremenima sa kojim se suočava ceo svet ipak je najteže onima koji imaju najmanje. Zbog toga je ovo udruženje posetilo dve porodice u Novom Sadu i uručilo im neophodnu pomoć.

Na zvaničnom Tviter profilu napisali su i sledeće:

Kako je u objavi navedeno, paket hrane i higijenske proizvode, odneli su jednoj samohranoj majci i njenom sinu, dok su drugoj porodici uručili novac.

Ovu priliku su iskoristili kako bi apelovali na sve one koji su u mogućnosti da pomognu, da svoje sugrađene te pomoći ne lišavaju.

- Apelujemo na sve vas koji nas podržavate i pratite da ne zanemarite, kada je već vlast zanemarila porodice koje teško žive u vašem okruženju. Ne dozvolimo da naše komšije i sugrađani bude bez sapuna i vode, deca bez hrane na stolu. Stanimo jedni uz druge, okrenimo se oko sebe i pomozimo najsiromašnijima kojima su ovi dani najteže pali. Očigledno da pomoć nadležnih kao ni države nije namenje za sve. Mi sa margine im uvek nekako stanemo ispod radara, napisali su oni.

Humanost, briga o ljudima oko sebe i dobra dela nemaju cenu i uvek nailaze na odobrovanje i divljenje, što pokazuje i sledeći komentar.

Na samom kraju saopštenja stoje i brojevi računa na koje građani, koji su u mogućnosti, mogu donirati novac za najugroženije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.