Konačno stigli rezultati obdukcije čuvara iz Savamale! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

misterija rešena

Konačno stigli rezultati obdukcije čuvara iz Savamale! (FOTO)

Obdukcija preminulog Slobodana Tanaskovića, svedoka rušenja u Savamali, koji je preminuo samo mesec dana nakon ovog incidenta
Objavljeno: 09:29h

Izvor je naveo da stručnjaci za sudsku medicinu sa VMA, koji su vršili obdukciju, nisu konstatovali ništa što bi ukazivalo na sumnjivu smrt, te da je čista slučajnost da je pacijent preminuo samo mesec dana nakon rušenja u Hercegovačkoj. Kako će Beograd na vodi da nas uništi? Ovaj filmić je sve objasnio! (VIDEO) Iznenadna smrt čuvara Tanaskovića 24. maja izazvala je brojne kontroverze u javnosti, jer je dovođeno u vezu sa događajima od 25. aprila, kada je 30 fantomkama maskiranih osoba bagerima srušilo desetak objekata u beogradskoj Savamali. Nadležne institucije se ni devet dana nakon njegove smrti nisu oglasile.

foto: Zorana Jevtić
I poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić još nakon smrti ovog čuvara izrazio očekivanje da će informacije o tome biti saopštene bez odlaganja. On je na svom blogu na sajtu B92 ocenio da je na nadležnim organima sada još veća odgovornost da objasne šta se krije iza događaja u noći 25. aprila, kada se rušilo po Savamali. Šabić je podsetio da je prošlo više od mesec dana od događaja koji je zatalasao javnost kao retko koji u poslednje vreme, a da je izostala bilo kakva ozbiljna i relevantna informacija o njegovim akterima, kao i o aktivnostima nadležnih čija je dužnost da "rasvetle taj mračni događaj". (Espreso.co.rs/ Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.