12. APRILA BI NAŠOJ POKOJNOJ UNUKI BIO 4. ROĐENDAN, ŽELIMO DA POKLONIMO TORTU NEKOM! Najtužniji status u Srbiji
Status,ilustracija, Foto: Profimedia, Pinterest

tuga

12. APRILA BI NAŠOJ POKOJNOJ UNUKI BIO 4. ROĐENDAN, ŽELIMO DA POKLONIMO TORTU NEKOM! Najtužniji status u Srbiji

Ovaj čovek je pokazao šta znači biti human u ovim teškim vremenima...

Objavljeno:

Duško Đurić je čovek koji je je svojom statusom na društvenoj mreži Fejsbuk, rastužio celu Srbiju. On je u grupi, "Obrok za porodicu" o kojoj je Espreso.co.rs već pisao, napisao poruku koja je izazvala veliki broj komentara.

Niko nije ostao imun na njegovu priču, ali i humanost koju je iskazao. Naime, kako je napisao, 12.04. 2020. godine bi njegovoj unuci bio 4. rođendan, a sada želi da detetu koje je rođeno tih dana, pokloni tortu. Potrebno je da je zbog karantina ta osoba bude iz Novog Sada, kao i da nema mogućnost da priušti sebi istu.

- Dragi moji prijatelji! 12.04. bi bio našoj pokojnoj unuki 4. rođendan. Baka i deda bi u to ime hteli da poklone tortu nekom detetu koje, ili tog dana, ili tih dana slavi rođendan. Želeli bi da se javi neko iz Novog Sada ko nije baš u mogućnosti da priušti to, kako bi lakše organizovali prenos, i zbog ovih karantinskih mera. S poštovanjem, Ljiljana i Duško, stoji u statusu.

foto: Printscreen/facebook

Niko nije ostao imun na reči ovog plemenitog deke.

"Žao mi je zbog gubitka voljene unučice i njene majke, ali ste ovim svojim gestom pokazali, koliko ste veliki ljudi!!! Poštovanje za vas, bako i deko", "Žao mi je zbog Vaseg gubitka", "Boze dragi. Ali sa takvima bakom i dekom ona i dalje živi. Svako dobro," Mojoj ćerkici i sinu je rođendan sada, 10-og aprila ona puni 1 godinu, a on 4 godine, rođeni istog dana", samo su neki od komentara u ovoj grupi.

Kapa dole, za ove humane ljude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.