SVETI ASEPSOLIJE STERILNI RAZBLAŽENI IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE NAS: Peri ruke, života ti! (FOTO)
Sveti Asepsolije / Ilustarcija, Foto: Printskrin tviter

POSLUŠAJTE SAVET

SVETI ASEPSOLIJE STERILNI RAZBLAŽENI IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE NAS: Peri ruke, života ti! (FOTO)

Dobro obratite pažnju

Objavljeno:

Budući da je proglašena pandemija zbog Covid-19 širom sveta vlada panika među ljudima, ali ne zbog virusa već zbog paničnih vesti i ponavljana sto puta istih saveta kada je reč o sopatvenoj higijeni.

Deluje haotično kada vidite spot u kome se sto ponavlja kako treba da peremo ruke, i vodimo računa o ličnoj higijeni, kao da pre toga nismo vodili računa o svom zdravlju, tako barem zvuči.

Takođe, i društvenim mrežama se šire razne informacije i vesti kako bi trebalo da vodimo računa o higijeni, međutim, bilo je i onih koji su u šaljivom tonu sve to dočarali.

Naime, upravo na društvenim mrežama se pojavio jedan post koji je izazvao verujemo grohotan smeh među publikom koja prati aktuelne sadržaje.

Dakle, imaginarni svetac pod nazivom Sveti Asepsolije sa sve maskom poručuje "Peri ruke, života ti". A na fotografiji sa leve i desne strane piše "sterilni" i "razblaženi".

Verujemo da je ovo kod mnogih izazvalo smeh, a ujedno i podsetnik da vodimo računa o higijeni, pogotovo higijeni ruku. Tvorac ove ideje je bio prilično nadahnut, a ujedno i veoma kreativno dočarao ono što nam se priča danima i što bi trebalo poslušati.

Te stoga, poslušajmo savet svetog Asepsolija i naravno ostanimo kod kuće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.