TUGA DO NEBA: Sahranjen čovek iz Šapca koji je UMRO OD KORONE, došlo mu je samo njih 5, ONI NISU MOGLI
ilustracija, Foto: RINA

PRETUŽNO

TUGA DO NEBA: Sahranjen čovek iz Šapca koji je UMRO OD KORONE, došlo mu je samo njih 5, ONI NISU MOGLI

On je preminuo 25. marta

Objavljeno:

Muškarac (62) iz Šapca za kog se sumnja da je bio zaražen koronavirusom sahranjen je danas na lokalnom groblju u tom mestu.

Sahrana je obavljena u skladu sa novim pravilima, na groblju nije bilo prisutno više od 5 osoba.

Na poslednjem pomenu nije bio ni njegov sin, kao ni mnogi bliski prijatelji, piše Srbija danas.

- Sin preminulog M.Ž. je dobio rešenje o kućnoj izolaciji 27. marta, zbog sumnje da je pokojnik bio zaražen korona virusom. On je, po preporuci doktorke sa infektivne klinike, još od 25. kada je smestio oca na kliniku, u samoizolaciji, kao i ostatak porodice - navodi naš izvor i dodaje još da je policija izdala rešenje o kućnoj izolaciji osobama koje su bile u kontaktu sa preminulim u prethodnom periodu.

Podsetimo, muškarac star 62 godina preminuo je u šabačkoj Opštoj bolnici „Dr Laza K. Lazarević“, a kod njega je nakon smrti utvređno da je imao i korona virus, rečeno je na pres konferenciji u Šapcu. Tačan uzrok smrti, međutim, u ovom trenutku se ne zna.

Međutim, epidemilog Darija Kisić Tepavčević, a zatim i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na dve odvojene pres koferencije, rekli su da nema potvrde da ovaj pacijent imao korona virus.

Kako je na pres konferenciji objasnio dr Branko Vujković, direktor Zavoda za javno zdravlje Šabac, pacijent je imao nekoliko hroničnih bolesti, a "posle smrti je ustavnoljeno i da je imao korona vuirus". Na pitanje da li se ovaj pacijent vodi kao osmi smrti slučaj od korona virusa, dr Vujković je rekao da "ne može da tvrdi da je uzrok smrti korona virus".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.