RADNICI KOJI RADE U OBRENOVCU U FABRICI VODE UOPŠTE NEĆE IZLAZITI SA POSLA: Čučković se uključio uživo i SVE REKAO
Miroslav Čučković, Foto: Prinstcreen

snabdevanje vodom nesmetano

RADNICI KOJI RADE U OBRENOVCU U FABRICI VODE UOPŠTE NEĆE IZLAZITI SA POSLA: Čučković se uključio uživo i SVE REKAO

Opštinski štab je doneo odluku o radu u vodovodu u Obrenovcu

Objavljeno:
  • 1

Radnici vodovoda u Obrenovcu koji su potpuno zdravi odlučili su da ne napuštaju fabriku, jer žele da budu sigurni da će se snabdevanje pijaćom vodom odvijati nesmetano.

U krugu fabrike se trenutno nalazi 20 radnika, a predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je u uključenju za TV Prva da su tehnolozi, laboranti i električari, svi oni koji vode fabriku vode na Zabrežju u Bariču od velikog značaja.

"Na daj Bože da se neko zarazi dok odlazi sa posla ili dolazi na posao. Morali bismo da izolujemo celu posadu koja vodi fabriku. Voda je osnovno sredstvo za borbu protiv virusa", rekao je Čučković.

Naveo je da opštinski štab u petak doneo odluku o radu u vodovodu u Obrenovcu, a da je ona počela da se primenjuje od ponedeljka ujutro.

"Ponosan sam što su se radnici odazvali pozivu opštine da pomognu u ovom trenutku", rekao je Čučkovuć i za njih rekao da su heroiji. Naveo je da je jedna privatna kompanija donirala krevete i dušeke za radnike u vodovodu koji su od ponedeljka u fabrici, da im je obezbeđena hrana, imaju tuš kabine i sve uslove za boravka dok traje kriza.

Kaže da su svi radnici, kojih je ukupno oko 200, shvatili ozbiljnost situacije i da su i direktor vodovoda i predstavnci opšstine u telefonskom kontaktu sa radnicima.

"Ono što oni rade za nas 72.500 je nesto što ćemo umeti da cenimo i siguran sam da će Obrenovčani znati da ovu vrstu solidarnosti i žrtve poštuju", rekao je Čučković i naveo da će plan rada praviti u skladu sa situacijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media