DEZINFEKCIJA STAMBENIH ZGRADA O TROŠKU GRADA PANČEVA: Upravnici zgrada besplatno mogu da preuzmu sredstva ovde
Dezinfekcija zgrada o trošku grada, Foto: Pančevu treba

dezinfekcija

DEZINFEKCIJA STAMBENIH ZGRADA O TROŠKU GRADA PANČEVA: Upravnici zgrada besplatno mogu da preuzmu sredstva ovde

U Reciklažnom centru postavljen je kontejner u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada

Objavljeno:

Grad Pančevo i JKP „Higijena“ u saradnji s pančevačkom “Panonijom” obezbedili su dezinfekciona sredstva za stambene zgrade.

foto: Pančevu treba

Svi upravnici zgrada mogu besplatno da ih preuzmu u periodu od 7 do 14 sati svakog dana u reciklažnom centru JKP “Higijene” u Vlasinskoj ulici u Pančevu.

Aleksandar Stevanović, direktor JKP “Higijena” se nada da će dokle god traje vanredno stanje biti u prilici da besplatno dele dezinfekciona sredstva i upravnicima stambenih zgrada.

foto: Pančevu treba

- Nadam se da ćemo imati dovoljno natrijum hipohlorita koji ćemo deliti svakodnevno upravnicima zgrada. Podela se vrši svakodnevno u “Reciklažnom centru” i imaćemo dovoljno sredstava dokle god traje ova situacija - rekao je Stevanović.

foto: Pančevu treba

Bojan Popov, profesionalni upravitelj zgrada je došao po prvu količinu natrijum hipohlorita za stambene zgrade u kojima je upravnik.

foto: Pančevu treba

- Sprovodimo akciju dezinfekcije zgrada i hoćemo da budemo uvek na usluzi našem gradu kako bi što pre suzbili i pobedili ovaj opaki virus koji je zahvatio našu zemlju - rekao je Bojan Popov.

foto: Pančevu treba

U Reciklažnom centru postavljen je kontejner u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada. Potrebno je da upravnici donesu svoje posude u koje će im biti sipano dezinfekciono sredstvo, a na licu mesta će dobiti i obaveštenje koje bi trebalo da zalepe na ulaz zgrade nakon tretmana.

1 / 5 Foto: Pančevu treba

(Espreso.co.rs/@pancevutreba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.