OSTANITE KOD KUĆE, MI RADIMO ZA VAS: Poslušajte savete Elektromreže Srbije!
EMS-ovi zaposleni posao obavljaju u izmenjenim okolnostima, Foto: EMS

BUDIMO ODGOVORNI

OSTANITE KOD KUĆE, MI RADIMO ZA VAS: Poslušajte savete Elektromreže Srbije!

EMS-ovi zaposleni posao obavljaju u izmenjenim okolnostima

Objavljeno:

Kako u svetu, tako i u našoj zemlji, savet koji se ovih dana najčešće čuje je – Ostanite kod kuće!

Ipak, ljudi koji u vanrednim okolnostima obavljaju poslove neophodne za funkcionisanje države i društva, mogu da pruže savet koji zvuči nešto drugačije, malo je duži, i glasi - Ostanite kod kuće - mi radimo za vas! To se odnosi na lekare, vozače, radnike u prodavnicama, pekare, radnike u proizvodnji... Naravno, odnosi se i na zaposlene u Elektromreži Srbije, koji danonoćno rade kako bi se osigurao siguran i nesmetan rad prenosnog sistema Republike Srbije.

EMS-ovi zaposleni posao obavljaju u izmenjenim okolnostima, uz primenu i poštovanje svih propisanih mera zaštite i prevencije. Ipak, rad ni u jednom trenutku ne sme da stane, a tako je bilo i prošle nedelje kada je zbog požara kod Bora dalekovod morao da bude isključen, a ekipa je morala da interveniše. Zbog svega toga, zaposleni EMS-a iz različitih organizacionih jedinica pridružili su se jednom od aktuelnih internet izazova i počeli su da se slikaju na svojim radnim mestima, uz jasnu poruku: Ostanite kod kuće - mi radimo za vas!

foto: EMS

Ovo je način da i zaposleni Elektromreže Srbije podrže apel koji spašava živote – ne izlazite, ostanite u svojim domovima, zaštite sebe i svoje najmilije, mi smo tu i radimo da biste u svojim domovima imali stabilno i sigurno snabdevanje električnom energijom i lakše podneli ove teške okolnosti, za koje se nadamo da će proći brzo i sa što lakšim posledicama.

foto: EMS

Slušajte savete struke i instrukcije nadležnih institucija. Budimo odgovorni prema sebi i drugima!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Ems.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.