SRBIJA NA NOGAMA! Kada ovo vidite aplaudiracete duplo glasnije nego pre
ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

još neko je zaslužio aplauz

SRBIJA NA NOGAMA! Kada ovo vidite aplaudiracete duplo glasnije nego pre

Večeras, osim medicinarima kojima dugujemo najveću zahvalnost, tapše se humanitarcima

Objavljeno:

Mnogima je u Srbiji danas teško. Teško je lekarima, apotekarima, prodavcima i svima onima koji su još uvek prinuđeni da rade, zato se i večeras Srbija složno pridružuje Italiji, Španiji, Bosni i Hercegovini i mnogim drugim državama, da još jednom u osam podrži one koji se bore za sve nas.

Večeras, osim medicinarima kojima dugujemo najveću zahvalnost, tapše se humanitarcima, tapše se svakoj ženi koja sedi za mašinom i šije zaštitne maske i svakom volonteru koji pomaže penzionerima.

Međutim, teško je i roditeljima. Situacija je takva da su deca osuđena na njih 24 sata dnevno, s obzirom da nema ni vrtića, ni škola, ni "baka i deka servisa". Roditelji, razumemo da ste uplašeni, trenutno pod velikim stresom, da ste izgubili kompas i da imate previše obaveza a gotovo nikakav izduvni ventil, zato tapšemo i vama! Tapšemo i malim herojima koji se hvataju u koštac sa novim izazovima, onima koji su bili dobri, da ostanu takvi i sutra. Tapše se za svaku suzu, ali hajde da večeras tapšemo i za svaki osmeh i za talenat običnog čoveka da šalom sebe osneži u nemogućim uslovima. Večeras vas sluša i ovo dvoje mališana i verujemo da ćete aplaudirati glasnije nego pre!

I večeras pružamo mali znak pažnje za one koji se bore za naše živote i koji će sigurno pobediti!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.