SPECIJALNA VAJBER GRUPA ZA KORONU U SRBIJI: Svi možete da je ZAPRATITE na OVAJ NAČIN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

INICIJATIVA

SPECIJALNA VAJBER GRUPA ZA KORONU U SRBIJI: Svi možete da je ZAPRATITE na OVAJ NAČIN!

Ministar Zoran Đorđević istakao je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije

Objavljeno: 10:10h

Građani Srbije od sada na mnogo lakši i brži način mogu da se informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanredim stanjem u Republici Srbiji izazvanim koronavirusom i preko „Viber Community” kanala koji je pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministar Zoran Đorđević istakao je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

- Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama, u kojoj je naša zemlja trenutno, stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas - rekao je ministar.

Za pristup kanalu potrebno je da uđete na link https://invite.viber.com/ g2=AQAvhfvNJOa3VUtB6BHqdqQ%2FS4dU6dl5W7nYQUAlpKIm wvtz2z4Y4gLy%2FVxj%2Bk3g koji automatski vodi na Viber Community kanal. Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.