Ispovest porodice žene koja ima korona virus: NA STUBU SRAMA SMO, A POŠTOVALI SMO SVE MERE!
Selo Kušijevo, Foto: Printscreen

VAŽNO JE!

Ispovest porodice žene koja ima korona virus: NA STUBU SRAMA SMO, A POŠTOVALI SMO SVE MERE!

Članovi porodice te žene su za TV Centar rekli da se ona, od povratka iz Itaije, nalazila u pomoćnom objektu

Objavljeno:

Televizija Centar iz Svilajnca objavila je pre nekoliko dana reportažu o porodici iz sela Kušiljeva u kojoj je jedna osoba zaražena korona virusom. Vratila se iz Italije i onda su počeli problemi i za nju i za porodicu.

Reporter TV Centar je bio u selu Kušiljevo, razgovarao je sa porodicom zaražene osobe, ali oni nisu hteli pred kamere. Umesto njih, reporter ove lokalne televizije preneo je svedočenje porodice i šta se dešavalo od trenutka kada se ta žena vratila iz severne Italije u to selo u ponedeljak, 14. marta i potom otišla u izolaciju, što joj je rečeno na graničnom prelazu i to poštuje, što je utvrdila i policijska ekipa.

Članovi porodice te žene su za TV Centar rekli da se ona, od povratka iz Itaije, nalazila u pomoćnom objektu, bez kontakata sa ostalim članvima porodice. Oba njena sina su oženjeni i imaju malu decu, tako da smo svi od njenog dolaska izbegavali kontakt, kao što je i propisano, tvrdi snaja ove žene. Prvi simptomi, poput povišene temperature, pojavili su se u sredu, 17. marta ujutro, i odmah su je kontaktirali epidemiolozi, pa je prebačena na Infektivno odeljenje bolnice u Ćupriji. Ipak, ona se dobro oseća. Višečlana porodica ove žene rekla je za TV Centar da od trenutka kada se posumnjalo da ona ima virus, trpi velike pritiske i uvrede ostalih meštana sela. "Nailazimo na svakakve laži, kao da što je da je sin išao do granice po nju, kao i da se šetala po selu, išla u lokale... Sve to nije tačno! Ipak, cela naša porodica trpi pritiske okoline, dobacivanja na poslu, pa čak i psovke i uvrede. Od trenutka kada je prebačena u Ćuptriju, mi izbegavamo da se krećemo po selu, jer se osećamo kao građani drugog reda, posle raznih reakcija i na društvenim mrežama. NIko od nas nije želeo da se to desi, a sad se osećamo kao krivci", preneo je reporter TV Centar reči pojedinih članova ove porodice iz sela u okolini Svilajnca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / TV Centar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.