POSLE TRI GODINE SAM PRONAŠAO SVETLO NA KRAJU TUNELA: Budu je prvi gazda maltretirao, a onda je upoznao Katarinu!
Naljutimo se mi jedno na drugog, ali uvek ona popusti, Foto: Printscreen

ESPRESO LJUBIMAC

POSLE TRI GODINE SAM PRONAŠAO SVETLO NA KRAJU TUNELA: Budu je prvi gazda maltretirao, a onda je upoznao Katarinu!

Naljutimo se mi jedno na drugog, ali uvek ona popusti

Objavljeno: 20:10h

Ovo je jedna priča o veri u bolje sutra.

,,Zdravo svima, ja sam Buda i moja priča je tužna...

Moj prvi gazda me je maltretirao, tukao, čak mi je i šapa bila slomljena. Bio sam na ulici kada sam pobegao od njih, dok me neki ljudi nisu uhvatili i zatvorili u neki kavez sa drugim psima.

Proveo sam dve godine u azilu u Novom Sadu. To je bila čitava večnost, suvog hleba, po nešto granula i malo vode. Ali, na svu sreću, brzo sam zaboravio kako mi je tada bilo.

foto: Privatna arhiva

Moja gazdarica Katarina me je uzela 27.10. 2017. Od tada se moj život promenio iz korena. Izlečila me je od svih bolesti koje sam imao dok sam boravio u kavezu.

foto: Privatna arhiva

U početku našeg zajedničkog života nisam baš imao poverenja u nju... Dobro, ne samo u nju, nego i u druge članove porodice. Non stop me je vukla sa sobom, kupovala mi je igračke, neke grickalice za kučiće. Vodila me je kod grumera na šišanja i kupanja. Tek onda sam shvatio koliko sam imao sreće.

foto: Privatna arhiva

Počeo sam da joj uzvraćam tu ljubav. Naljutimo se mi jedno na drugog, ali uvek ona popusti - stavi me na krevet i krene da me mazi i tu me kupi. Uvek je čekam na njenom krevetu, znam da će se vratiti. Ona je moja svrha života.

foto: Privatna arhiva

Jednom sam jako bio ljut na nju kad je otisla u Italiju na eskurziju i vratila se tek posle 4 dana. Htela je da me podmiti slaninom, ali nije uspela. Ujutru sam ipak ja nju išao da poljubim da se probudi i da me pusti napolje. Volim kad se uvučem u auto da ona ne primeti. Al kad me vidi uvek se nasmeje...

foto: Privatna arhiva

Eto moje priče ukratko. Ipak postoji svetlo na kraju tunela. Iako je meni trebalo tri godine da ga pronađem, nisam posustao.''

foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.