Više kanala i za gledaoce koji televiziju gledaju preko obične antene
Foto: Telekom Srbija

DOBRE VESTI

Više kanala i za gledaoce koji televiziju gledaju preko obične antene

Pored kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijom, koje su do sada mogli da gledaju, obezbedili smo da od danas gledaoci uživaju i u programu nova 22 TV kanala

Objavljeno:

Beograd, 17.3.2020. godine - Kompanije Telekom Srbija i JP Emisiona tehnika i veze omogućile su gledaocima koji televizijski program prate putem obične antene, odnosno preko terestrijalnog signala, da gledaju veći broj kvalitetnih kanala bez dodatne naknade.

Pored kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijom, koje su do sada mogli da gledaju, obezbedili smo da od danas gledaoci uživaju i u programu nova 22 TV kanala poput Arene Sport, Agro TV, Kitchen TV i različitih filmskih i serijskih kanala. Na ovaj način će prema procenama u više od 200.000 domaćinstava stići novi TV sadržaj što će makar u određenoj meri, vreme koje ćemo zbog korona virusa provoditi u kućama i pred malim ekranima učiniti lakšim i pružiti nam dodatnu razonodu i zabavu. U narednim danima uključićemo još dodatna dva izuzetno zanimljiva kanala.

Gledaocima će svi kanali koje od danas mogu da prate bez dodatne naknade biti dostupni tokom trajanja vanrednog stanja izazvanog epidemijom korona virusa.

Dodatne informacija možete naći na sajtu Telekom Srbija i JP ETV www.mts.rs i www.etv.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.