UBIJTE KORONU ZA 30 SEKUNDI Velika akcija Espresa sa poznatima, raspevani GSP vozač Ljuba ima poruku za vas (VIDEO)
Pretvaranje ovoga u naviku i imperativ spasiće živote mnogih naših sugrađana, Foto: Profimedia, Printscreen

VEOMA VAŽNO

UBIJTE KORONU ZA 30 SEKUNDI Velika akcija Espresa sa poznatima, raspevani GSP vozač Ljuba ima poruku za vas (VIDEO)

Pretvaranje ovoga u naviku i imperativ spasiće živote mnogih naših sugrađana

Objavljeno:

Na teritoriji Republike Srbije je od sinoć vanredno stanje. Iako u našoj zemlji za sada nema smrtnih slučajeva, do 8 časova jutros je registrovano ukupno 55 zaraženih osoba.

Ukoliko bismo posle svake aktivnosti, rukovanja, odlaska u prodavnicu, izlaska u šetnju svi odvojili samo 30 sekundi za pranje ruku, u velikoj meri bismo smanjili šanse da se zarazimo.

Iz tog razloga, mi smo se odlučili da kontaktiramo poznate ličnosti iz svih sfera života, kako bi vam oni pokazali na koji način se brane od ove pošasti.

Našoj akciji se, između ostalih, odazvao i Ljuba Marinković, trenutno najomiljeniji vozač u prestonici.

Espreso poziva sve građane da se, KAO DA IM JE TO PITANJE ŽIVOTA I SMRTI, drže ovog pravila, i da što češće (posle svakog kontakta sa površinom koja može biti zaražena) peru ruke najmanje 30 sekundi.

Pretvaranje ovoga u naviku i imperativ spasiće živote mnogih naših sugrađana, a posebno onih koji su najugroženji - naših roditelja, baka i deka.

Da bismo podigli svest o ovome i ukazali na to koliko je ovo bitno, pozivamo sve koji imaju uticaj u Srbiji da se pridruže našem izazovu #30sekundiubijakoronu.

Apelujemo na vas da se snimite kako perete ruke sapunom 30 sekundi, da objasnite ljudima da je to jedini siguran način da se koronavirus ubije, i da zatim "prozovete" nekoga da podrži ovu akciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.