OD OVOGA SU I ULOŠCI BOLJI: Baka Prase prodaje MASKE PROTIV KORONA VIRUSA, doktor ga FINO POKLOPIO (FOTO)
Foto: Printscreen

PA HIT!

OD OVOGA SU I ULOŠCI BOLJI: Baka Prase prodaje MASKE PROTIV KORONA VIRUSA, doktor ga FINO POKLOPIO (FOTO)

Pošto je u Srbiji do sada registrovano 19 slučajeva obolelih od korone, Baka Prase je brže-bolje napravio novi biznis

Objavljeno:

Poznati jutjuber Baka Prase dosetio se kako da dodatno zaradi, pa usred haosa oko virusa korona, on na internetu sada prodaje "zaštitne maske" s natpisom "šaim se" po ceni od 899 dinara.

Poznati pulmolog, dr Dejan Žujović za portal nova.rs upozorava na neefikasnost tih maski, te savetuje deci i roditeljima da ne bacaju pare.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio je da “iskoristi situaciju” i dodatno zaradi pare na račun proglašene pandemije virusa korona u svetu.

Pošto je u Srbiji do sada registrovano 19 slučajeva obolelih od korone, Baka Prase je brže-bolje napravio novi biznis, pa prodaje maske sa svojim potpisom “šaim se”. Bogdan za svoj proizvod kaže da je jako kvalitetan, kao i da “ubija virus korona”, a s obzirom na to da trenutno vlada nestašica maski, jutjuber je odlučio da svoj proizvod prodaje po malo većoj ceni od 899 dinara.

“R.I.P (počivaj u miru) korona”, napisao je on uz nekoliko fotografija i video snimaka maski sa svojim potpisom. Ilić je na Instagramu objavio i da prodaja ide dobro, napisavši:

“Usporite malo, maske idu kô blesave.”

Njegova ideja za novi biznis i zaradu izazvala je oprečna mišljenja kod njegovih pratilaca, pa su ga tako jedni hvalili, dok su mu drugi poručili da nemaju para da kupe njegovu masku. Poznati pulmolog dr Dejan Žujović imao je komentar na novi biznis jutjubera.

foto: Printscreen/Instagram

“S prasetom u pečenjaru! To je budalaština. Recite deci da ne bacaju pare na te gluposti. U tom slučaju bolje neka uzmu uložak od mame. Isto mu dođe. Prvo pitanje je da li ta njegova glupost ima bilo kakve tehničke karakteristike u opisu. U obzir dolaze samo nano maske sa filterima sa aktivnim ugljem, koje na “Ali Ekspresu” koštaju jedan evro”, poručuje dr Žujović.

Inače, Baka Prase već ima kolekciju garderobe “Šaim se”, zahvaljujući kojoj je zaradio ozbiljnu svotu novca.

foto: Printscreen/Instagram

On je svoju najpoznatiju uzrečicu, koja je ujedno i ime njegovog brenda, odštampao i na maskama.

(Espreso.co.rs / Novosti / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.