DIREKTOR KLINIKE ZA INFEKTIVNE BOLESTI POZVAO GRAĐANE DA URADE 1 STVAR! On je takođe imao ZAMERKU ZA OVE GRAĐANE
dr Goran Stevanović, Foto: Printscreen

BITNO

DIREKTOR KLINIKE ZA INFEKTIVNE BOLESTI POZVAO GRAĐANE DA URADE 1 STVAR! On je takođe imao ZAMERKU ZA OVE GRAĐANE

- Najteže su prošli oni pacijenti koji su pored ovog virusa imali i druge zdravstvene tegove, naveo je Stevanović

Objavljeno:

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti dr Goran Stevanović rekao je danas na konferenciji za medije da je najveći problem u Srbiji kada je koronavirus u pitanju što pacijenti ne prijavljuju da su bili u inostranstvu.

- Najveći problem predstavljaju neodgovorni građani koji su pre svega neodgovorni prema sebi, a onda i svojim porodicama i drugima. Bitno je da svaki novi slučaj bude evidentiran, a svedoci smo da se podaci o putovanjima kriju. Bilo je slučajeva koji su došli it Italiji, iz Milana, i to su krili. Nemojte da odlažete pomoć, odmah pozovite nadležne lekare. Najteže su prošli oni pacijenti koji su pored ovog virusa imali i druge zdravstvene tegove, naveo je Stevanović.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastali su se danas sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa.

Sastanku prisustvuju ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar prosvete Mladen Šarčević, ministar turizma Rasim Ljajić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković i predsednik PKS Marko Čadež.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.