SAZNALO SE DA LI JE ŽENA IZ LOZNICE POZITIVNA NA KORONU! A evo i šta je sa obolelim muškarcem!
ilustracija, Foto: News1/Nemanja Nikolić

otkrivamo

SAZNALO SE DA LI JE ŽENA IZ LOZNICE POZITIVNA NA KORONU! A evo i šta je sa obolelim muškarcem!

Žena koja je juče testirana nema korona virus, dok je zaraženi muškarac stabilno

Objavljeno:

Žena iz Švajcarske koja je juče smeštena na infektivno odeljenje negativna je na koronavirus, potvrđeno je RTS-u u lozničkoj bolnici. Muškarac koji je zaražen virusom u stabilnom stanju i nema temperaturu.

Žena je juče smeštena na infektivno odeljenje bolnice u Loznici jer je imala simpome koji su se dovodili u vezu sa simtomima koronavirusa.

Svi neophodni uzorci poslati su na Institut „Torlak“ i testovi pokazuju da nema koronavirus.

Zaraženi pacijent, koji je prvi i za sada jedini slučaj koronavirsa u Srbiji, leži na infektivnom odeljenju subotičke bolnice je stabilno, dobro se oseća i nema temperaturu.

I članovi njegove porodice negativni su na koronavirus. Trebalo bi da nadležni narednih dana ispitaju i provere sve ljude sa kojima je 43-godišnji muškarac bio u kontaktu tokom prethodne dve nedelje.

Podsedimo, on je pre nekoliko dana boravio u Budimpešti i sam se javio nadležnim organima.

Prema poslednjim infromacijama sa sajta Kovid-19, do 7. marta na „Torlaku“ je testirano ukupno 75 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Od poslednjeg izveštaja Ministarstva zdravlja u petak u 18 časova, testirani su uzorci ukupno osam osoba, koji su negativni na koronavirus.

Zbog širenja koronavirusa svuda u svetu, Ministarstvo prosvete dalo je preporuke svim školama da se odlože đačke ekskurzije u inostranstvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.