ĐORĐE JE BIO VRHUNSKI SPORTISTA: A onda mu je ZALUTALI METAK promenio život! SRBIJO, POMOZI ovom mladiću!
Đorđe gavrilović ne odustaje, Foto: Printscreen

60 na 2407

ĐORĐE JE BIO VRHUNSKI SPORTISTA: A onda mu je ZALUTALI METAK promenio život! SRBIJO, POMOZI ovom mladiću!

Uz njegovu rešenost da pređe postavljene prepreke stala je porodica i svi prijatelji, stavljajući na raspolaganje sva raspoloživa sredstva

Objavljeno:

Za Đorđa Gavrilovića iz Aranđelovca, Spastična paraplegija donjih ekstremiteta i život u kolicima trenutno su realnost i sledeća prepreka.

Te 2017. godine pogrešno mesto i pogrešno vreme bili su dovoljni da Đorđe zadobije prostrelnu ranu i povrede koje su mu ugrozile život. I pored neurohirurške intervencije, značajno oštećenje kičmene moždine dovodi do gubitka sposobnosti samostalnog hoda.

Uz njegovu rešenost da pređe postavljene prepreke stala je porodica i svi prijatelji, stavljajući na raspolaganje sva raspoloživa sredstva. Dug period rehabilitacije na Institutu u Beogradu, višestruki povratak u Ribarsku Banju, put u Zagreb na neurorehabilitaciju i neprekidni rad na uspostavljanju kontinuiteta kičmene moždine.

Pred njim je put u Kinu, rekonstruktivna hirurgija i najsavremenija terapija matičnim ćelijama u cilju uspostavljanja kontinuiteta kičmene moždine. Intenzivan neurorehabilitacioni tretman u Hrvatskoj, jedini te vrste u regionu, maksimalno bi pospešio efekat hirurškog lečenja i omogućio da Đorđe vrati izgubljene funkcije i samostalno hoda.

On ne odustaje. Kažu da i dalje odzvanja kako „puca“ od smeha....i dalje je sila od čoveka.

Sili se ne staje na put, potrebno je da i ti staneš iza nas.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Đorđu Gavriloviću tako što će poslati SMS sa brojem 60 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem e-doniraj, internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Telenor i Vip mreže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Budisrecan.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.