U pustinju? Na dno okeana? Sa junacima Game of Thrones? Sve može na najvećem IT događaju u Srbiji! (FOTO)
Foto: Promo

ISPRATITE

U pustinju? Na dno okeana? Sa junacima Game of Thrones? Sve može na najvećem IT događaju u Srbiji! (FOTO)

ITkonekt biće jedinstveno mesto gde će posetioci moći da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se “transportuju”
Objavljeno: 17.05.2016. 16:11h
  • 10

Pored toga, posetioci će moći i da uživo isprobaju prave oklope i mačeve kakve su nosili vitezovi u srednjem veku. Društvo će im praviti Dart Vejder, Iron Man, Poison Ivy, kao i Kalisi i drugi junaci iz Game of Thrones. Srbi, u ovoj zemlji plata je 2.300 evra, a bakšiš 600 evra! Šta čekate? Ovo je samo deo nesvakidašnje zanimljive atmosfere koju će osetiti posetioci najvećeg IT događaja koji se održava 20. i 21. maja od 10h do 18h u Hotelu Jugoslavija. Ovo će istovremeno biti i demonstracija novih dometa IT industrije, ali i toga kako IT kompanijeSrbiji pomeraju granice kada su u pitanju uslovi za rad i radno okruženje, koji se ne razlikuju od najsavremenijih uslova u razvijenim evropskim zemljama.  

foto: Printscreen
Ulaz je besplatan, a dovoljno je da se svi zainteresovani prijave na sajtu www.it-konekt.com i na taj način osiguraju sebi prisustvo na ITkonekt 2016. Imate dobru ideju? Evo šanse da osvojite milion dinara! (VIDEO) (FOTO) Ovaj događaj je namenjen pre svega IT stručnjacima, a osim sjajne atmosfere, oni će moći da pronađu posao u IT-ju među brojnim otvorenim radnim mestima koje će ponuditi IT kompanijeIT-jevci će na događaju moći da testiraju svoja znanja na štandovima kompanija, da rešavaju kvizove i nagradna pitanja, da se  takmiče se u pravljenju aplikacija, a čekaju ih i zanimljive nagrade. Oni će takođe moći da osvoje i korisne besplatne kurseve u IT-ju, u posebnom EDU delu na događaju, gde će se predstaviti edukativne ustanove u IT-ju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media