POTRESNE SCENE U PRIHVATILIŠTU ZA PSE U RAKOVICI: Ko ima slabo srce, NEKA NE ULAZI! (VIDEO)
Prihvatilište za pse u Rakovici, Foto: Printscreen

jezivo

POTRESNE SCENE U PRIHVATILIŠTU ZA PSE U RAKOVICI: Ko ima slabo srce, NEKA NE ULAZI! (VIDEO)

Kako je ovako nešto dozvoljeno u 21. veku?

Objavljeno:

Predstavnici pokreta Levijatan posetili su Centar za sterilizaciju za pse odnosno Prihvatilište Rakovica! Naime, prvi kadrovi koje su objavili putem društvene mreže Fejsbuk izgledaju jezivo!

Dakle, situacija je mnogo gora nego što se mislilo.

Na snimcima koje je objavio pokret Levijatan jasno se vidi u koliko lošim uslovima žive psi.

Prostorije su veoma neuređene i izgledaju neprikladno za negu i brigu o psima, što je zaista neprihvatljivo. Osim toga, svako ko pogleda ovaj snimak će se zgroziti, i zapitati kako je ovako nešto moglo da se dozvoli?

Takođe, oni psi koji ne borave u boksevima već napolju jer su navodno "opasni", smešteni su u neke kućice koje su prekrivene najlonom što izgleda jezivo budući da je napolju u trenutku kada je ovo snimano pao sneg i temperatura je bila prilično niska.

foto: Printscreen Facebook

Primećuje se sa snimka da se u ovo prihvatilište godinama nije ulagalo jer sve izgleda zapušteno, dok životinje deluju iscrpljeno, iznemoglo, tužno...

Takođe, veterinarska ordinacija je u katastrofalnom stanju, prilično nehigijenski, a u ogromnoj kanti se primećuje gomila bačenih špriceva, što deluje uznemirujuće.

Dakle, scene su zastrašujuće, psi su neuhranjeni, bolesni, spavaju u soptvenom izmetu što je zaista strašno da se ovakve stvari dešavaju u 21. veku.

U narednim minutima, pogledajte kako Prihvatilište za pse u Rakovici izgleda:

Takođe, boks gde se nalazi hrana izgleda prilično neuredno jer je hrana bačena na gomilu po podu što deluje veoma nehigijenski.

foto: Printscreen Facebook

Kakav je Vaš komentar na sve ovo?

Pišite nam u komentarima....

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.