ISPLIVAO JOŠ JEDAN DOKAZ O MASOVNOJ KRAĐI BEBA IZ SRBIJE! Ovo je bila uloga SPROVODNICE LEŠA! (FOTO)
Sporni zakon je izazvao dosta nezadovoljstva, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

JEZIVO

ISPLIVAO JOŠ JEDAN DOKAZ O MASOVNOJ KRAĐI BEBA IZ SRBIJE! Ovo je bila uloga SPROVODNICE LEŠA! (FOTO)

Vladimir Čičarević iz Udruženja roditelja nestalih beba je rekao da se predloženi zakon ne bavi problemima nestalih beba, već problemima obeštećenja

Objavljeno:

Skupština Srbije usvojila je Zakon o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Srbiji.

Sporni zakon je izazvao dosta nezadovoljstva i tim povodom se prošle nedelje ispred Skupštine Srbije okupila grupa roditelja koji su ostali bez dece. Oni nisu saglasni sa tim da postoji novčana naknada koja se određuje za nematerijalnu štetu zbog povrede prava na porodični život.

Jedan od najglasnijih protivnika ovog zakona je Vladimir Čičarević iz Udruženja roditelja nestalih beba, koji je rekao da se predloženi zakon ne bavi problemima nestalih beba, već problemima obeštećenja.

On je još jednom potresao javnost novim dokazom o krađi beba. Došao je u posed sprovodnice leša iz Instituta za majku i dete 1998 godina:

Na dokumentu se jasno vidi nemački pečat. Na sprovodnici se vide datum rođenja i navodne smrti deteta - 17.2.1998. i 4.3.1998.

Ljudi su zgroženi i zabrinuti, a Ćićareviću čestitaju što ,,ima hrabrosti i jak želudac da se bori protiv čitavog sistema:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.