U BEOGRADSKU KNJIŽARU JE UŠAO DEČAK PRLJAVE ODEĆE I RUKU: Reakcija prodavačice je sve iznenadila! (VIDEO)
Reakcija je iznenadila sve, Foto: Printscreen

DIRLJIVO

U BEOGRADSKU KNJIŽARU JE UŠAO DEČAK PRLJAVE ODEĆE I RUKU: Reakcija prodavačice je sve iznenadila! (VIDEO)

Svi koji su prolazili knjižarom, a i kasnije kada se ova objava proširila društvenim mrežama, bili su oduševljeni gestom ove prodavačice

Objavljeno:

Dečak, vidno neuredan, prljave odeće i ruku, ušao je u knjižaru, uzeo je knjigu, seo na pod i znatiželjno prelistavao štivo. Za to vreme stekao je i novog prijatelja - prodavačicu u knjižari.

Dirljiv prizor iz jedne beogradske knjižare kruži internetom, a pozitivni komentari samo se nižu.

Gest koji je mnoge oduševio i raznežio dogodio se u protkelog vikenda u popodnevnim satima u jednom tržnom centru u predgrađu Beograda.

Kako se vidi na priloženim fotografijama i video snimku objavljenima uz post na Fajsbuku, dete je sedelo na podu u knjižari, čitalo i razgledao fotografije u knjigama, a sudeći po tome kako je tekao razgovor, izgleda je to već posao ritual mališana i prodavačice.

- Pričaju sve vreme, on lista i razgovara sa njom o tome što oduševljeno vidi. Na svaku drugu stvar ide: “Vau vidi ti ovo!” Još kaže: “Ovo smo pročitali prošli put.” Što znači da je verovatno i redovan! Što znači da se njih dvoje dovoljno dobro poznaju već i da je on više puta već dolazio u knjižaru da ga puste da čita. Ili bar gleda slike... - napisla je Nataša Doremi Lazić u svojoj objavi na Fejsbuku, koja je inače i zabeležnila ovaj trenutak.

Svi koji su prolazili knjižarom, a i kasnije kada se ova objava proširila društvenim mrežama, bili su oduševljeni gestom ove prodavačice, koja je mališanu dozvolila da u njenoj prodavici zaviri u čaroban svet knjiga.

- Iskreno se nadam da će se vaša takva mala tradicija zadržati što duže. Ili barem svake subote popodne. Biti dobar čovek, ili izrasti u jednog, najteža je lekcija čovečanstva. Vi ste je prešli, naučili i preslišali. Taj ispit ste položili. Molim vas da ovu lekciju nikad ne zaboravite, da biste nama mogli bar malo da pokažete i posučite nas - završila je u svojoj objavi, Nataša Doremi Lazić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.