REZERVIŠITE LETOVANJE PO SAJAMSKIM CENAMA!
Topla preporuka za vaš odmor, Foto: Promo

preporučujemo

REZERVIŠITE LETOVANJE PO SAJAMSKIM CENAMA!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu

Objavljeno:

Kako se bliži Sajam turizma, cene se snižavaju pa je idealan trenutak da rezervišete svoje letovanje. Pogledajte šta je „Travelland“ izdvojio iz svoje široke ponude hotela u Grčkoj i Turskoj.

Porto Carras je luksuzni hotelski kompleks, koji poseduje sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom. U restoranima se služe specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, a gosti se uz omiljeno piće mogu opustiti u nekom od barova. Za hotele Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia obezbeđen je sajamski popust do čak 56%!

foto: Promo

Luksuzni smeštajni objekat Miraggio Thermal Spa & Resort 5* nalazi se pored veličanstvene plaže u Paliurionu. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom, teniski i košarkaški tereni, sportovi na vodi, restorani, barovi i mini klub za decu. Hotel raspolaže i vrhunskim spa centrom, koji pruža veliki izbor usluga, uključujući jedinstvene tretmane lica i tela, saunu, hamam, termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice. Aktuelan je popust do 42%!

Nadomak mesta Kriopigi, na privatnoj peščano – šljunkovitoj plaži nalazi se Kassandra Palace Hotel 5*, okružena borovima i maslinama. Gostima hotela na raspolaganju su mini market i prodavnice, više barova, centralni restoran i taverna, besplatan parking, frizerski salon, TV sala. Za najmlađe goste tu su bazen i igralište za decu, kao i dečji klub. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u tenisu, vožnji bicikla, sportovima na vodi i raznim drugim aktivnostima. Aktuelan je sajamski popust do 40%!

foto: Promo

Diamond Hill Resort 5* je savršen izbor za letovanje u Alanji. Svojim gostima nudi restorane, barove, veliki bazen sa delom za decu i 3 tobogana, teretanu, spa centar, mini klub i razne oblike animacije za decu i odrasle. Privatna plaža hotela je na svega 100m udaljenosti. Usluga je ultra all inclisive, a dvoje dece do 13 godina mogu boraviti u hotelu potpuno besplatno! Takođe, 3 odrasle osobe i dete do 13 godina se mogu smestiti u standard sobu, a tu je i sajamski popust do 15%!

Sunrise Park Resort 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Hotel poseduje glavni restoran na bazi otvorenog bufea, kao i a la carte restorane, gde se služe internacionalni specijaliteti. Gostima su na raspolaganju i 4 bazena, aqua park sa 11 tobogana, mini klub i klub za tinejdžere, razne dnevne i večernje animacije za decu i odrasle i brojne druge mogućnosti za zabavu. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan je sajamski popust do 37%! Takođe, troje dece do 12 godina može boraviti besplatno u duplex club sobi!

foto: Promo

Orange County Resort Belek 5* jedan je od najtraženijih hotela u ovoj regiji i smešten je na sopstvenoj plaži. Gostima nudi otvoreni i zatvoreni bazen sa 3 tobogana, spa centar, restorane, barove, dečje igralište i klub, terene za sportove i još mnogo raznovrsnih sadržaja. Sobe su svetle, prostrane i moderno uređene. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan je sajamski popust do 35%! Takođe, dete do 12 godina u standard sobi može boraviti potpuno besplatno!

Hotel Delphin Diva 5* je odličan izbor za letovanje u Lari. Od hotelskih sadržaja izdvajaju se: bazeni, bioskop, spa centar, luna park. U nekoliko restorana hotela služe se italijanski, japanski, turski i meksički specijaliteti. Tu je nekoliko barova, uključujući bar pored bazena i bar na plaži. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan je sajamski popust do 35%! Takođe, troje dece do 15 godina može boraviti besplatno u family sobi!

foto: Promo

Alkoclar Exclusive Kemer 5* nalazi se u centru Kemera i poseduje sve sadržaje potrebne za savršen odmor. Tu su: glavni i a la carte restorani, barovi, prodavnice, otvoreni i zatvoreni bazeni, vodeni tobogani, velnes centar, tursko kupatilo, đakuzi i još mnogo toga. Sve smeštajne jedinice su udobne, moderno opremljene i imaju balkon. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan je sajamski popust do 42%! Takođe, dvoje dece u family garden sobi može boraviti besplatno!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.