SNEG I KIŠA TUTNJE KROZ SRBIJU: Zna se kad će nam se NAPOKON RAZVREDITI!
Zna se kad će nam se NAPOKON RAZVREDITI!, Foto: EPA/ Koca Sulejmanović

VREMENSKA PROGNOZA

SNEG I KIŠA TUTNJE KROZ SRBIJU: Zna se kad će nam se NAPOKON RAZVREDITI!

U subotu umereno do potpuno oblačno, jos ujutru i pre podne ponegde na jugu sa slabom kišom

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom, slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima slabim snegom.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od 0 do 5 C, najviša dnevna od 8 do 13 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu sutra ujutru prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 5 C, najviša dnevna oko 11 C.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 19. februara: U četvrtak pretežno sunčano. Tokom noći između četvrtka i petka naoblačenje sa kišom zahvatice severne i zapadne, a u petak pre podne proširiće se i na ostale predele Srbije. U brdsko-planinskim predelima padaće sneg.

U subotu umereno do potpuno oblačno, jos ujutru i pre podne ponegde na jugu sa slabom kišom, na planinama sa snegom. Od nedelje do utorka pretežno sunčano i osetno toplije, a zatim naoblačenje sa kišom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.