LUKSUZ U HOTELIMA MIRAGGIO THERMAL & SPA I PORTHES LITHOS LUXURY RESORT PO EKSKLUZIVNIM CENAMA!
Odlična ponuda Travellanda, Foto: Travelland

TRAVELLAND PREDSTAVLJA

LUKSUZ U HOTELIMA MIRAGGIO THERMAL & SPA I PORTHES LITHOS LUXURY RESORT PO EKSKLUZIVNIM CENAMA!

U pitanju su odlični uslovi za letovanje preko agencije Travelland

Objavljeno:

U potrazi ste za kvalitetnim smeštajem u Grčkoj? Pored komfora i kvalitetne usluge želite i razne sadržaje i uzbudljive aktivnosti kojima ćete upotpuniti letovanje? Na pravom ste mestu jer turistička agencija "Travelland" već više od dve decenije uspešno organizuje savršena letovanja po povoljnim cenama!

foto: Travelland

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima i, naravno spa centrom. Hotelski restorani namenjeni su uživanju u ukusnim obrocima, dok se u barovima možete opustiti uz raznovrsna pića i osveženja. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon Uz opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane u hotelskom spa centru, ukusna jela mediteranske i internacionalne kuhinje u restoranu hotela kao i osvežavajuća pića u nekom od barova i ostale sadržaje, savršen odmor je jednostavno zagarantovan. Aktuelan je popust do 45%!

foto: Travelland

Kolevka evropske civilizacije i kulture, živopisna i uzbudljiva svake godine rado širi ruke velikom broju posetilaca. Raznovrsnost nestvarnih prirodnih predela, bogato kulturno nasleđe od izuzetnog značaja, mesta koja se odlikuju prepoznatljivim šarmom i veoma prijatna mediteranska klima su ono što letovanje u Grčkoj čini nezaboravnim. Raznovrsni sadržaji prilagođeni su gostima svih uzrasta, a udobni i lepo uređeni smeštajni kapaciteti omogućavaju opušten i bezbrižan odmor.

foto: Travelland
foto: Travelland

Novi hotelski kompleks, Portes Lithos Luxury Resort 5*, smešten je nadomak centra mesta Nea Potidea, na sopstvenoj peščanoj plaži. Poseduje glavni bar, bar na bazenu, kao i bar – restoran na plaži, restoran, 4 bazena, spa centar, teretanu, aerobik i jogu. Za zabavu najmlađih gostiju tu su igralište i mini-klub. Uz ove i druge sadržaje, kao i dnevni animacijski program, zabava u Portes Lithos Luxury Resort – u je zagarantovana! Sve sobe su moderno opremljene i poseduju terasu ili balkon. U ovom luksuznom hotelu možete uživati uz popust do 47%!

foto: Travelland

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Travelland

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.