OVA SRPSKA BANJA DISKRIMINIŠE OSOBE SA INVALIDITETOM! Poslanica u kolicima otkrila PORAŽAVAJUĆU ISTINU
Poslanica u kolicima OTKRILA ISTINU, ovo je epilog, Foto: Petar Lazović

KONAČNO REŠENJE

OVA SRPSKA BANJA DISKRIMINIŠE OSOBE SA INVALIDITETOM! Poslanica u kolicima otkrila PORAŽAVAJUĆU ISTINU

Ljupka je nedavno na društvenoj mreži objavila pravu malu pobedu

Objavljeno:

Ljupka Mihajlovska, poslanica Stranke moderne Srbije u Skupštini Srbije osoba je sa invaliditetom i veliki borac za prava ljudi te kategorije.

Ova žena ne libi se da govori o neprijatnim situacijama koje joj se dešavaju, pa je tako jednom prilikom pisala o Banjama koje su nisu pristupačne osobama sa invaliditetom.

Ceo tekst o tome pročitajte ovde:

Između ostalog, među pomenutima je bila i Prolom banja, a odande smo mi dobili odgovor. Na postavljena pitanja o tome da li su zaista nepristupačni za osobe sa invaliditetom, odgovorili su sledeće:

- Mi smo proteklih nekoliko godina dosta investirali u Prolom Banju pa smo samim tim i odradili prilazne rampe za goste sa invalidskim kolicima gde god je to bilo moguće kako u hotelu tako i van hotela kao i tri lifta sa toplim vezama između dva depadansa. Međutim, konfiguracija samog terena u Prolom banji je takva da postoje i delovi koje nismo mogli da pokrijemo niti prilaznim rampama niti liftovima i tu još uvek tražimo rešenje. Nadamo se da će i to uskoro biti rešeno i da će svi gosti moći da uživaju u blagodetima Prolom banje. Što se sobe tiče ona je standardnih dimenzija za hotel sa tri zvezdice, ali imamo i nekoliko većih apartmana koji su komforniji. U svakom slučaju, ukoliko postoji i pratilac uvek smo radi da pomognemo gde god je to potrebno - napisali su nam iz Prolom banje.

Ljupka je nedavno na društvenoj mreži objavila pravu malu pobedu.

Naime, iz kabineta Poverenice za zaštitu ravnopravnosti, Brankice Janković, ustanovljeno je da je Prolom banja izvršila diskrimimaciju.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.