OVAJ SRPSKI GRAD SE BORI PROTIV BELE KUGE! Preduzete HITNE MERE, a budući roditelji dobijaju JEDNU STVAR
Ovaj grad ima problem sa Belom kugom, Foto: Printscreen Youtube

alarmantno

OVAJ SRPSKI GRAD SE BORI PROTIV BELE KUGE! Preduzete HITNE MERE, a budući roditelji dobijaju JEDNU STVAR

Bore se da poboljšaju stanje

Objavljeno:

Grad Šabac potpisao je danas ugovor o pristupanju članstvu pokreta "Za decu Tri Plus", čiji projekat između ostalog podrazumeva i da porodice sa troje ili više dece dobijaju "Ponosne kartice tri plus" koja omogućavaju brojne popuste i besplatne članarine, uz uštede koje su na godišnjem nivou od 1.000 do 1.500 evra, saopšteno je iz gradske uprave Šapca.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je izjavio da je taj grad odlučio da se bori protiv bele kuge "tako što će graditi društvo u kom će ljudi želeti da žive jer će imati pristojan posao, čistu životnu sredinu, dobru vodu, uredjeno uklanjanje otpada i izvesnost da mogu da vode kvalitetan društveni život".

Član Gradskog veća grada Šapca Božidar Katić izjavio je da "Ponosna kartica tri plus" nije samo kartica koja obezbedjuje popuste i koja olakšava život, već je to i priznanje ovog naroda onim ljudima koji su imali hrabrosti da u najtežim vremenima imaju troje i više dece.

Grad Šabac već treću godinu porodicama sa troje i više dece omogućava da postanu vlasnici "Ponosne kartice tri plus".

"Pre tri godine, 76 odsto dece iz porodica sa troje i više dece nije se bavilo nijednim sportom. Danas je taj procenat nula. Tako je zahvaljujući saradnji sa pokretom Za decu tri plus", kazao je Katić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.