ŽENA KOJA JE NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU VOLI DA SE VESELI: Snimci koje smo pronašli objasniće vam sve!
Foto: Printscreen/Facebook

veseljak

ŽENA KOJA JE NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU VOLI DA SE VESELI: Snimci koje smo pronašli objasniće vam sve!

Ova žena u centru je pažnje javnosti otkako je na Vidikovačkoj pijaci pesnicom udarila milicajku

Objavljeno:

Sadija Durmisi žena je koja je unazad nekoliko dana centralna tema u Beogradu, nakon što je iz sve snage pesnicom udarila Alisu Memetović komunalnu milicajku.

Naime, do incidenta je došlo na Vidikovcačkoj pijaci nakon što je Memetović naredila Durmisi da skloni tezgu sa mesta koje nije predviđeno za trgovinu.

Sadija Durmisi reagovala je burno na sve ovo, buneći se zbog odluke milicajke, te govoreći kako kod kuće ima malu decu. U jednom trenutku došlo je do koškanja, i roba, koju je Sadija prethodno spakovala u kofer je ispala na beton. U tom trenutku prodavačici su navrle suze na oči i plačnim glasom je rekla "sve si mi isprljala". Potom je gurnula milicajku Memetović nakon čega je usledio nokaut.

Ipak, da Sadija nije uvek ratoborna, plačna i iziritirana, govore videi na njenom Fejsbuk profilu. Čini se kako ova žena voli da se provodi, pleše i peva.

Na ovoj društvenoj mreži nalazi se more videa sa različitih svadbi i proslava, a na jednom se čak vidi i žena koja igra na stolici, dok je druga žena podržava i bodri iz ugla. Pretpostavljamo da je jedna od njih upravo Sadija Durmisi koja je pesnicom udarila milicajku Mehemtović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.