Najbolje mesto da se pripremite za doček Nove godine u Beogradu: Coca-Cola x New Year x District!
Foto: Promo

čekamo vas

Najbolje mesto da se pripremite za doček Nove godine u Beogradu: Coca-Cola x New Year x District!

Danas, na Coca-Cola x New Year's District-u, očekuje vas kreativan i zanimljiv program u kojem mogu da učestvuju svi građani. Potrebno je da dođete na Topličin venac, u Park vojvode Vuka, ponesete dobro raspoloženje i sigurno će vam ceo dan biti ispunjen zabavnim i kvalitetnim aktivnostima.

Objavljeno:

Klovn Balondžija ima veliko srce, podariće vam ljubav i radost, ali samo ako mu uzvratite osmehom. On nije običan klovn, već klovn koji se kreativno igra sa balonima i pomoću kojih dečiju maštu pretvara u stvarnost. Od 11 do 12 časova klovn Balondžija vas očekuje da se družite i zajedno radujete dolasku 2020. godine! Mađioničar Strahinja od 12 do 13 časova na scenu New Year's Districta donosi trikove koje je učio od najpoznatijih svetskih mađioničara, magičnu muziku i vizualne efekte koji će ovaj šou učiniti nezaboravnim.

Na svakom nastupu mađioničar izvodi decu iz publike na binu, daje im magični šešir i oni postaju asistent mađioničara. Dođite da uživate u spektakularnoj novogodišnjoj predstavi koju ćete vi i vaši mališani dugo pamtiti. Od 17 do 19 časova u nedelju biće održana kreativna „Elle Exchange“ aktivacija u kojoj će modni dizajneri, influenseri i tim magazina ELLE pomoći posetiocima da na jedinstven način osvežite svoj omiljeni stari komad garederobe. Na ovaj način magazin ELLE vas poziva da na „eco friendly“ način doživite prazničnu čaroliju.

foto: Promo

Zagađenje planete se smanjuje za čak 24 odsto godišnje ako svojoj odeći produžite vek na dve godine. Budite deo ove korisne i zanimljive modne gradske aktivacije i donesite staru odeću, a modni stručnjaci udahnuće joj nov život. Sutra od 20 do 22 časa na New Year’s Districtu nastupa DJ Millie, a njena pažljivo izabrana „lounge“ muzika opustiće vas laganim ritmovima i ulepšaće vam prednovogodišnju noć. Za najluđu noć u Beogradu počnite da se spremate već u popodnevnim časovima jer Coca-Cola x New Year's District donosi zanimljivu „matine“ žurku od 17 do 20 časova uz fenomenalni DJ dvojac Iron&Oisha. Od 21 do 23 časa na binu izlazi popularan Gitarinet groove system koji je odavno poznat u muzičkim krugovima, dok ih je šira javnost upoznala zahvaljujući pobedi u muzičkom šou programu „Najbolji orkestri Srbije“.

foto: Promo

Odbrojavanje do ulaska u 2020. godinu dočekajte nasmejani uz SevdahBaby & Ivanu koji će se postarati da vam ova Nova godina bude najrazigranija i najenergičnija do sada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.