NAJBOLJE FIRST MINUTE PONUDE ZA LETOVANJA 2020!
Foto: Promo

travelland

NAJBOLJE FIRST MINUTE PONUDE ZA LETOVANJA 2020!

Dobra vest je da u „Travelland“-u već možete rezervisati letovanje po odličnim first minute cenama!

Objavljeno:

Tmurni i hladni dani Vas navode na maštanje o letu koje jedva čekate?

Dobra vest je da u „Travelland“-u već možete rezervisati letovanje po odličnim first minute cenama!

Athena Pallas Village Hotel 5* nalazi se na Sitoniji, oko 10km pre Neos Marmarasa. Ovaj luksuzni hotel u tradicionalnom i etno stilu, smešten na samoj obali, okružen je borovom šumom. Pored otvorenih i zatvorenog bazena, igrališta i klubova za decu, restorana i barova, hotel poseduje i novoizgrađeni SPA i niz sadržaja za zabavu i animaciju, poput etno muzeja, kuglane, terena za sportove. Za ovaj hotel očekuju Vas popusti do 40%!

U naselju Kriopigi, u vrtu okruženom borovima i maslinama, smešten je Kassandra Palace Hotel 5*. Bogat je mnoštvom sadržaja za posetioce svih uzrasta: veliki i dečji bazen, frizerski salon, SPA centar sa saunom, hamamom i đakuzijem, restorani, barovi, dečje igralište i ostalo. Sobe su svetle i prozračne i poseduju privatni balkon. Uz popust od 38%, 7 noći za dvoje odraslih možete platiti 482€, a tu je i dodatnih 5% popusta na uplate u celini!

foto: Promo

Na zlatnoj obali Egejskog mora, u živopisnoj oblasti Platamonas, nalazi se Cronwell Platamon Resort 5*, jedan od najlepših i najposećenijih porodičnih hotela u ovoj regiji. Hotel je idealan za porodice sa decom, poseduje dečje igralište i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Gostima su na raspolaganju i: restorani i barovi, parking, sala za konferencije, besplatan wi-fi Internet u javnim delovima hotela, besplatne ležaljke na plaži, bazeni i brojni sportski sadržaji, kao i veliki SPA centar koji nudi jedinstveno velnes iskustvo. Sobu u ovom hotelu sa ultra all inclusive uslugom rezervišite uz popust do 37%!

foto: Promo

Cronwell Sermilia Resort 5* je moderni objekat smešten u mestu Psakudija na Sitoniji. Gostima su na raspolaganju: bazen, krovni bar sa panoramskim pogledom na Egejsko more, klub za decu, deo za relaksaciju sa bibliotekom, SPA centar sa saunom, jacuzzi, hamam. Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. I u ovom hotelu možete uživati uz popust do 37%!

Na odličnoj lokaciji, u centru Nei Porija, smešten je Olympic Star Hotel 4*, koji se svake godine nagrađuje plavom zastavicom zahvaljujući prelepoj peščanoj plaži. Gostima nudi: restoran, tavernu, besplatan internet, dečje igralište, organizovanje ekskurzija. Lokacija hotela je idealna za obilazak predivnih mesta kao što su Dion, Litohoro i planina Olimp. Ne propustite specijalnu ponudu – polupansion po ceni noćenja sa doručkom i popust do 33%!

Nedavno renovirani Kronos hotel 3* nalazi se u centru Platamona. Hotel ima jedan bazen za odrasle i jedan dečji bazen, a opremljen je udobnim ležaljkama i suncobranima. Ostali sadržaji uključuju dečije igralište, mini klub, mini market, internet kutak s pristupom bežičnom internetu, TV salu, poštu, salu za sastanke, salon lepote. U hotelskoj piceriji i restoranu služe se ukusna jela internacionalne kuhinje, a u jelima grčke kuhinje možete uživati u taverni. Uz popust do 33%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 13 godina možete platiti 355€!

foto: Promo

Na zelenilom bogatoj padini u okolini Tripitija nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*. Ovaj izuzetno lep, prijatan i komforan hotel “village” tipa sastoji se iz desetak manjih objekata i poseduje privatnu plažu, velnes centar i teniski teren. Gostima su na raspolaganju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom SPA centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Ponuda hotela uključuje takođe otvoreni bazen i odvojeni bazen za decu. Uz popust do 50%, 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 godina možete platiti od 410€!

foto: Promo

Grand Otel 4* je hotel sa najboljom lokacijom u Haniotiju: smešten je u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka. Sastoji se od dve zgrade između kojih je parking. Raspolaže sopstvenom plažom i bazenom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži, wifi internet. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Uz popust od 53%, 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete platiti 399€, a tu je i dodatnih 5% popusta za uplate u celini!

foto: Promo

Grand Victoria Hotel 2* nalazi se oko 400 m od centra Haniotija i 350 m od plaže. Hotel ima baštu i mali bazen, restoran, bar. Smešten je na mirnoj lokaciji i idealan za opuštanje. Sve sobe poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju, telefon, terasu i kupatilo, dok neke imaju i čajnu kuhinju. Aktuelan je popust od 53% pa 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 i 6 godina možete platiti od 285€, a tu je i dodatnih 5% popusta za uplate u celini!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.