BIKOVIĆ POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI U REKLAMI ZA JOVANJICU: To je ORGANSKI peršun, to se puši! (VIDEO)
Miloš Biković, Foto: Printscreen Youtube

SPRDA SE NA SOPSTVENI RAČUN

BIKOVIĆ POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI U REKLAMI ZA JOVANJICU: To je ORGANSKI peršun, to se puši! (VIDEO)

Glavne likove u reklami tumačili su glumac Miloš Biković i glumica Maja Šuša

Objavljeno: 11:31h

Jedna od najvećih aktuelnih afera u Srbiji proteklih dana jeste afera s proizvodnjom marihuane na farmi „Jovanjica“ kod Stare Pazove.

Nakon što je policija zaplenila nekoliko tona marihuane na pomenutoj plantaži, ponovo se aktuelizovala i reklama za njihove proizvode koja je snimljena 28.8.2016. godine.

foto: Printscreen Youtube

Glavne likove u reklami tumačili su glumac Miloš Biković i glumica Maja Šuša, a njihovu glumu u istoj korisnici društvenih mreža komentarišu na prilično podsmešljiv način.

O čemu se radi možete pogledati u video-prilogu:

Naime, s obzirom na to da je reklama prilično neuobičajena, mnogi kažu kako im je sada jasno zašto glumci izgledaju kao da su "pod dejstvom psihoaktivnih supstanci".

Miloš Biković oglasio se na svom Tviter nalogu povodom ovog snimka koji je postao viralan, te se i sam našalio na svoj račun:

"Ja kažem njima: "Ljudi, nešto mi ovaj peršun čudan". Oni meni: "Nemaš ti pojma, to je organski peršun i to se puši". I tako dim po dim ideje delovaše sve bolje i genijalnije i eto - smislismo reklamu... Mada, kao da sam već tada znao da će nešto izaći naopako", napisao je Biković i priložio snimak koji je objavio na Instagramu, a na kome koleginica s kojom je snimio reklamu odgovara na pitanje šta se desilo tog famoznog datuma.

- Mi smo stvarno hteli da uradimo nešto drugačije, a ljudi to prosto nisu prepoznali - rekla je Maja Šuša kratko.

Bonus video

Lapsus bend novogodišnji ručak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.