DJ SMIT ĆE ZAJEDNO SA KOLEGOM ISPORUČITI MILON DOLARA POMOĆI SRBIJI: Srbija  je ponosna na ove momke!
Donacija, poslata u partnerstvu sa američkom NVO Supplies Over Seas, jedna je od najvećih ove vrste u zemlji, malo nadmašivši vrednost pošiljke 28. juna isporučena je u Niš 2013. godine, Foto: Printscreen Youtube

humanost na delu

DJ SMIT ĆE ZAJEDNO SA KOLEGOM ISPORUČITI MILON DOLARA POMOĆI SRBIJI: Srbija je ponosna na ove momke!

Glavni primalac donacije, koji uključuje anestezijske mašine, prenosne rendgenske aparate, ultrazvučne aparate, EКG / EКG mašine i nekoliko tona sanitetskog materijala će dobiti Opšta bolnica u Prokuplju

Objavljeno:

U roku od nekoliko dana, Smitijeva podrška podigla je svest o projektu i u SAD-u i u Srbiji. Dodatni publicitet rezultirao je donacijama za nadoknadu troškova otpreme i ubrzavanje obrade dokumentacije.

Glavni primalac donacije, koji uključuje anestezijske mašine, prenosne rendgenske aparate, ultrazvučne aparate, EКG / EКG mašine i nekoliko tona sanitetskog materijala će dobiti Opšta bolnica u Prokuplju.

Donacija, poslata u partnerstvu sa američkom NVO Supplies Over Seas, jedna je od najvećih ove vrste u zemlji, malo nadmašivši vrednost pošiljke 28. juna isporučena je u Niš 2013. godine.

Pre nego što je krenuo 28. juna, Filipi je bio na kanadskoj muzičkoj sceni, gde je upoznao Smittija. Oni su radili zajedno na nekoliko numera, na kraju odlazeći zasebnim putevima: Smiti je postao di-džej za jednu od najboljih zvezda, dok je Filipi pokrenuo humanitarnu organizaciju koja sada deluje sa Specijalnim statusom konsultacija u UN-u.

Filip se sreo sa bendom Smitija u bekstejdžu tokom gostovanja u Vankuveru u okviru turneje Post Malonea i uručio mu je 28. juna nagradu za humanitarnu godinu za 2019. godinu.

"Srećan sam što smo uspeli da obezbedimo isporuku ove pomoći u jednom od najsiromašnijih regiona Srbije. Podrška Smitija ubrzala je proces isporuke i sada će mnoge porodice dočekati praznike uz adekvatan pristup potrebnoj medicinskoj nezi. I mislim da govorim i za našu izvršnu direktorku Snežanu Dimitrijević i za sebe kada kažem da je ovaj trijumfalni ishod učinio težak proces korisnim ".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Newswire)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.