JEDAN DETALJ NA FOTOGRAFIJI NOVOG VLASNIKA MEGATRENDA NIKO NIJE PRIMETIO! Ovako nešto dosad nije viđeno (FOTO)
Konzervativno reformistička stranka - Krst, Foto: Printscreen/Twitter/@KRST_dejan

nova moda

JEDAN DETALJ NA FOTOGRAFIJI NOVOG VLASNIKA MEGATRENDA NIKO NIJE PRIMETIO! Ovako nešto dosad nije viđeno (FOTO)

On se nalazi na čelu stranke Konzervativne reformističke stranke - Krst

Objavljeno:

Privatni univerzitet "Megatrend" u Beogradu prodat je za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova, na čijem čelu je dr Dejan Đorđević.

Inače, Đorđević se nalazi i na čelu Konzervativne reformističke stranke - Krst. Na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio je fotografiju na kojoj se nalazi on sa svojim stranačkim kolegama.

- Hoćemo da gradimo Srbiju koja će biti uvažavana od građana drugih zemalja i poštovana od svojih građana! Bolju Srbiju u kojoj će građani želeti da ostanu - napisao je on iznad fotografije.

No, jedan detalj niko nije primetio.

Naime, Đorđeviću ispod sakoa viri bela košulja, što u potpuno odudara od pokušaja elegancije i nošenja odela.

Podsetimo, Dr Dejan Đorđević rođen je 1971. godine u Leskovcu, a završio je Pravni fakultet u Beogradu i Medicinski fakultet u Prištini.

U njegovim biografskim podacima koji su objavljeni na internetu, navodi se i da je suvlasnik više kompanija u EU i predsednik borda direktora EFAS kompanije iz Berlina. Vlasnik je, između ostalog, brendova Efas Paper ТМ, Alpe Water ТМ...

Od 20. aprila 2018. godine predsednik je i Konzervativne reformističke stranke.

Na sajtu te partije objavljen je i program, a kao prioriteti, između ostalog, navedeni su: prosečna plata 844 evra u prvih 12 meseci, reforma zdravstva u prvih 14 meseci (zdravstvena zaštita za sve), reforma sudstva u prvih 16 meseci (iskorenjavanje korupcije u sudstvu), ekonomski revolucionarni progres u prva 22 meseca (BIO pro+ 122.000 familijarnih firmi), ali i prosečna plata 1.035 evra u prva 24 meseca vlasti...

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je na konferenciji za novinare da je 100 odsto vlasništva preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević.

Jovanović navodi da je ugovor o prenosu vlasništva potpisan, te da to smatra još jednom nemačkom investicijom u Srbiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.