STIGLA KAZNA! Policajac koji je pravio dramu posle porodične svađe dobio SMEŠNU PRESUDU
Bratislav S. (42), Foto: Espreso.co.rs

naplata

STIGLA KAZNA! Policajac koji je pravio dramu posle porodične svađe dobio SMEŠNU PRESUDU

Tužilaštvo namerava da ispita oštećenu-suprugu i još dva svedoka

Objavljeno: 09:53h

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana policajcu Bratislavu S.(42) koji se pre dva dana nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković i tek posle skoro šest sati predao policiji.

Pritvor mu je određen da ne bi mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, izjavila je agenciji portparol suda Bojana Stanković.

On je prethodno ispitan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu. Tužilaštvo namerava da ispita oštećenu-suprugu i još dva svedoka.

Bratislav S. je u ponedeljak nakon svađe sa suprugom napravio pravu dramu u svojoj zgradi i okolini i privukao veliku pažnju medija, koji međutim zbog razloga bezbednosti, jer je posedovao pištolj, nisu mogli da priđu njegovoj zgradi koju su obezbeđivale jake policijske snage.

On se u ponedeljak, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu, sedeo je na teresi a u nekim momentima je prelazio na terasu susednog stana u kome mu, kako su mediji pisali, živi tašta. Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a mediji su izveštavali o tome da je bio naoružan. Nakon višečasovnih pregovora sa policijom on je sam izašao iz stana u ulici vojvode Vlahovića i predao se policiji. Neki mediji su pisali da je drama počela pre podne kada je supruga bosa istrčala iz stana i vrištala, a nakon čega su na lice mesta stigle brojne ekipe i policijske i Hitna pomoć i vatogasci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.