ZA 2 DANA ĆU SE SVAĐATI SA ŽENOM, A SLEDEĆE NEDELJE RADIM OD 7: Obaveštenje ovog Beograđanina postalo je hit!(FOTO)
Ilustracija, Foto: Google streetview printscreen

Urnebesna poruka

ZA 2 DANA ĆU SE SVAĐATI SA ŽENOM, A SLEDEĆE NEDELJE RADIM OD 7: Obaveštenje ovog Beograđanina postalo je hit!(FOTO)

On je na papiru koji je zalepio na vratima zgrade napisao tri stavke

Objavljeno:

Povodom novog kućnog reda u stambenim zgradama koji je pre nešto više od nedelju dana usvojen na sednici Skupštine grada Beograda, jedan od stanara zgrade u Ulici Olge Alkalaj na Konjarniku, svojim komšijama je "najavio" buku koju će praviti i to, po propisu, unapred.

S obzirom na to da je sada u vreme kućnog mira zabranjeno trčanje, vikanje, skakanje, kao i upotreba mašina i uređaja koji narušavaju tišinu u zgradi, da je potrebno najaviti proslave dva dana ranije, ovaj stanar je "za svaki slučaj", po propisu, najavio svoje aktivnosti.

On je na papiru koji je zalepio na vratima zgrade napisao tri stavke, zbog čega će u njegovom stanu biti buke, potpisavši se kao "Komšija sa šestog sprata".

foto: Svađa/RTS

Nove promene donose i novo vreme odmora, te će sada vreme "kućnog mira" tokom kojeg su zabranjeni, između ostalog, bilo kakvi radovi, biti od 16.00 do 18.00 i od 22.00 do 7.00. U danima vikenda tišina je predviđena od 14.00 do 18.00 i od 22.00 do 8.00 subotom, a nedeljom sve do 10.00.

Za nepoštovanje ove odluke predviđene su kazne od 5.000 dinara za fizičko do 50.000 dinara za pravno lice, a ceh bi mogli da plate i upravnici zgrada i to 10.000 dinara za one izabrane "iz svojih redova" do 20.000 za "profesionalce".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.