MALTRETIRANI DEČAK JE U ŠKOLI UZVRATIO NASILNICIMA: Kad su otišli kod pedagoga, čuo je reči koje su SKANDALOZNE!
Nasilje, ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

HOROR!

MALTRETIRANI DEČAK JE U ŠKOLI UZVRATIO NASILNICIMA: Kad su otišli kod pedagoga, čuo je reči koje su SKANDALOZNE!

Jedan otac je šokirao javnost!

Objavljeno:

Jedna priča sa foruma potresla je ceo region. Naime, jedan otac je podelio svoju priču na društvenim mrežama i šokirao javnost.

- Kod ćere u razredu, 5 razred, 2-3 klinca stalno maltertiraju jednog... I to svi znaju... I jednom mali skupi hrabrost i vrati jednom od nasilnika... Ovi ga ubiju od batina, raskrvare mu glavu o ivicu prozora i izšutaju ga... Kod pedagoga, bukvalno rečima (ako je verovati mojoj ćeri koja je bila prisutna, kao svedok događaja) pedagog kaže "Što si uzvratio, vidiš sad šta si napravio, kolike si nam probleme stvorio. Vidiš da nasilje ništa ne rešava"... I nastavi neku poučnu priču o njenoj ludoj komšinici koja ju je udarila grabljama, pa završila u zatvoru, priča ovaj zgranuti otac.

On je dodao kako se u javnosti godinama promoviše "jači tlači kultura" i kako se nasilnicima odivek gledalo kroz prste. - Jebeš ga, kod nas se godinama promoviše jači tlači kultura i nasilnicima se oduvek gledalo kroz prste... Tako da kad ne vratiš, najebeš, kad vratiš, najebeš još više... Eno, onaj studant u Nišu izboden i optužen za učestvovanje u tuči... "Valjda je terebao da pobegne, ko ga jebe kad nije dovoljno brz", dodao je razočarani otac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.