BALKANSKA LEPOTICA DOBILA LUDAČKU PONUDU OD DANA CARA INSTAGRAMA! Nudi joj paprenu CIFRU, ako bude radila 1 STVAR
Ula Šemole (30), Foto: Printscreen Instagram / ulasemole

NIJE MOGLA DA KAŽE NE

BALKANSKA LEPOTICA DOBILA LUDAČKU PONUDU OD DANA CARA INSTAGRAMA! Nudi joj paprenu CIFRU, ako bude radila 1 STVAR

Ona je dobila ponudu koju kako kaže, jednostvno nije mogla da odbije

Objavljeno:

Ula Šemole (30) je balkanska influenserka i mankenka. Ona je u javnost dospela nakon što joj je stigla velikodušna ponuda od Dana Bilzerijana, "kralja" Instagrama.

Naime, ona je dobila ponudu koju kako kaže, jednostvno nije mogla da odbije. Uskoro će postati jedna od plejboj zečica na nekom od najrazuzdanijih proslava koje organizuje multi-milioner.

- Sve se odvilo putem Instagrama. Den i ja imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, te mi je on putem njih poslao ponudu i tu smo gde smo. Den je Deda Mraz za odrasle, ko ne bi pristao? - tvrdi slovenačka manekenka za "24sata.hr".

Naime, Dena na Instagramu prati više od 30 miliona ljudi, a na njegovim fotografijama dominraju zgodne devojke, ali i alkohol, oružje i automobili.

Devojke koje sa njim poziraju su uglavnom influenserke, manekenke ili glumice iz filmova za odrasle.

- Kasting ne postoji, ne možeš nigde da se prijaviš. Najbitniji su kontakti i društvene mreže - izjavila je ona za pomenuti medij.

Ona je napomenula da jedva čeka da ga upozna, ali da nije njen tip muškarca. Ipak, istakla je da ima želju da putuje po svetu i da ima gomilu para. Takođe je napomenula da je komentari sa zlom namerom ne dotiču.

- Ljudi bi bili puno uspešniji i lepši kada ne bi bili tako zli. To su divne devojke koje jako puno zarađuju. Većina ne zna ništa o ovom poslu pa ima gomilu predrasuda. Najvažnije je slikati se - dodala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.