NISAM ZNALA DA MOGU PONOVO DA ŽIVIM DOK ME NISI OŽIVEO: Kome li je ove LJUBAVNE STIHOVE posvetila Milena IVANOVIĆ?
Spas si i smisao: Milena Ivanović, Foto: Printscreen Instagram

MISTERIOZNI SELFI

NISAM ZNALA DA MOGU PONOVO DA ŽIVIM DOK ME NISI OŽIVEO: Kome li je ove LJUBAVNE STIHOVE posvetila Milena IVANOVIĆ?

Nisam znala koliko sam izgubljena dok me ti nisi pronašao

Objavljeno: 15:40h

Milena Ivanović, udovica političkog lidera Srba s Kosova Olivera Ivanovića, nedavno je na Instragramu postavila provokativan selfi, a u opisu fotografije okačila je stihove koji se mogu shvatiti na različite načine.

Mnogi pretpostavljaju da je Milena ljubavne stihove posvetila svom suprugu, dok ima i onih koji, s obzirom na provokativnu fotografiju. misle da je Milena u međuvremenu pronašla novu ljubav.

foto: Printscreen Instagram

Uglavnom, ona je napisala:

- Nisam znala koliko sam izgubljena dok me ti nisi pronašao. Nisam znala koliko sam ranjena dok me ti nisi izlečio. Nisam znala da mogu ponovo da živim dok me ti nisi oživeo. Spas si i smisao - napisala je Ivanovićeva.

Podsetimo, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u Kosovskoj Mitrovici 16. decembra prošle godine. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.

Ivanović je ranjen vatrenim oružjem oko 8.10 sati, potom je prebačen u Klinički centar na reanimaciju, ali su lekari konstatovali smrt. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić kaže za Kossev da su reanimaciju pokušali i najbolji mitrovički lekari, čak i profesori koji su se iz Beograda zadesili u Mitrovici, ali da ništa nisu mogli da učine.

Njegove ubice još nisu pronađene.

BONUS VIDEO:

KAKVA LJUBAV! Beba ljubi psa, on joj uzvraća poljupce! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.