SNEG NAS NEĆE IZNENADITI! Spremno je 12.000 tona soli, DOČEKUJEMO ZIMU KAKO DOLIKUJE
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

zimske čarolije

SNEG NAS NEĆE IZNENADITI! Spremno je 12.000 tona soli, DOČEKUJEMO ZIMU KAKO DOLIKUJE

Spremni smo za ovu zimsku sezonu i ne očekujemo da ćemo imati problema koje nećemo moći da rešimo

Objavljeno:

Grad Beograd je spreman za predstojeću zimsku sezonu, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić nakon sednice Štaba za vanredne situacije.

- Spremni smo za ovu zimsku sezonu i ne očekujemo da ćemo imati problema koje nećemo moći da rešimo - rekao je Radojičić nakon sednice u Starom dvoru, na kojoj je, kako je preneo novinarima, konstatovano da je situacija ove godine bolja nego prethodnih, s obzirom da je u mnogim gradskim službama nabavljena dodatna mehanizacija.

Gradonačelnik je istakao da soli ima u dovoljnim količinama i pojasnio da će se 12.000 tona soli koristiti za puteve, dok će 800 tona biti podeljeno beogradskim opštinama koje će potom so deliti građanima, kako bi mogli da je koriste ako to bude potrebno.

Radojičić je podsetio da se sednica Štaba za vanredne situacije održava svake godine na početku zimske sezone, oko prvog novembra, i dodao da su današnjoj sednici prisustvovali predstavnici svih nadležnih službi koji su podneli izveštaj o trenutnoj situaciji i pripremljenosti službi.

- Sva komunalna preduzeća i gradski subjekti koji učestvuju u rešavanju problema koji eventualno mogu da nastanu tokom zimske sezone dali su nam izveštaj da su potpuno spremni za predstojeću zimsku sezonu i da trenutno nema problema - dodao je gradonačelnik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.