LOŠA SERIJA SE NASTAVLJA! Đaci OŠ "Vuk Karadžić" umesto na Zlatiboru završili KOD KUĆE
Školarci iz Beograda koji su ostali bez ekskurzije, Foto: Zvonko Ninkov

STRAŠNO!

LOŠA SERIJA SE NASTAVLJA! Đaci OŠ "Vuk Karadžić" umesto na Zlatiboru završili KOD KUĆE

Jednostavno, nismo želeli da jedan deo grupe krene na ekskurziju, a drugi ne, te smo zato otkazali polazak - objasnio je Momčilović

Objavljeno:

Nastavlja se serija masovnog otkazivanja ekskurzija, naročito kada su u pitanju beogradske osnovne škole. Učenici osmog razreda OŠ "Vuk Karadžić" trebalo je danas da krenu na ekskurziju, međutim, kako svi vozači nisu imali sada već čuvene kvalifikacione kartice, niko nije otputovao.

- Trebalo je da osmaci krenu danas na tri dana na Zlatibor. Došli su autobusi "Trans jug", ali neki vozači nisu imali kartice, pa je ekskurzija otkazana - rekao je za "Blic" jedan od roditelja.

Direktor škole Uroš Momčilović objasnio je "da nisu svi vozači ispunjavali uslove za putovanje, te je jedino logično bilo otkazati ekskurziju".

- Od četiri vozača koliko ih je trebalo da voze decu, jedan nije imao određeni dokument koji je neophodan u ove svrhe. Jednostavno, nismo želeli da jedan deo grupe krene na ekskurziju, a drugi ne, te smo zato otkazali polazak - objasnio je Momčilović.

A da li će ekskurzija biti održana?

Plan je bio da se ekskurzija održi s jeseni, ali u zavisnosti od toga kada se situacija sa svim neophodnim uslovima koje vozači treba da ispune reši i u dogovoru sa roditeljima, još je neizvesno kada će i da li će biti održana.

- Plan je da se na ekskurziju svakako ide. Gledaćemo, koliko je to u našoj moći, da putovanje bude održano što pre, u ovom delu godine, kako smo i nameravali. Ukoliko se situacija ne reši dovoljno brzo, u dogovoru sa roditeljima ćemo ekskurziju održati na proleće. A ako se iz nekog razloga ipak ne održi, novac će svakako biti vraćen - rekao je direktor Momčilović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media