AKO SE VRAĆATE SA PUTOVANJA, OVO JE BITNO DA ZNATE: Evo gde su NAJVEĆE saobraćajne GUŽVE na kraju VIKENDA
Gužva, Foto: Printscreen

GUŽVE

AKO SE VRAĆATE SA PUTOVANJA, OVO JE BITNO DA ZNATE: Evo gde su NAJVEĆE saobraćajne GUŽVE na kraju VIKENDA

Na teretnim terminalima vozila čekaju sat i po na Horgošu

Objavljeno:

Kraj još jednog vikenda sigurno će u ovim večernjim satima doneti veći broj vozila na svim frekventnim putnim pravcima, dok će najopterećeniji biti prilazni putevi većim gradskim sredinama, poručuju iz AMSS.

Vremenske prilike su povoljne, ali zbog pojačanog saobraćaja vozačima savetuju da imaju više pažnje, ali i strpljenja, jer može doći do zastoja i formiranja kolona, a posebno na onim denicama na kojima su radovi u toku.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, poručuju iz Puteva Srbije, a iz Uprave granične policije informacija da se na putničkim terminalima graničnih prelaza čeka 90 minuta na Horgošu, 40 na prelazu Špiljana, a na ostalim prelazima ne duŽe od pola sata.

Na teretnim terminalima vozila čekaju sat i po na Horgošu, dva na Preševu i prelazu Bačka Palanka i tri sata na Batrovcima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na naššim graničnim prelazima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.