SERGEJ IMA NOVU PORUKU ZA OLIVERU! Ovog puta je okačio FOTOGRAFIJE kako bi dokazao svoju POENTU?! (FOTO)
Olivera i Sergej, Foto: Vladimir Šporčić, Pritnscreen

RAT SE NASTAVLJA

SERGEJ IMA NOVU PORUKU ZA OLIVERU! Ovog puta je okačio FOTOGRAFIJE kako bi dokazao svoju POENTU?! (FOTO)

Opet se oglasio...

Objavljeno: 21:33h

Da se rasprava između Sergeja Trifunovića i Olivere Jovićević ozbiljno "zakuvala", svedoče fotografije koje je glumac nedavno okačio na Tviteru.

Podsećamo, prvo je glumac napisao da emisija koju ona vodi "postoji isključivo da ne bi morala da zarađuje 150 evra na sat", ali da će se "uskoro prostitucija legalizovati", pa će "mnoge redakcije biti ostavljene novinarima".

Nakon tog tvita, voditeljka RTS-a nije ostala dužna, pa je za naš portal ispričala šta misli o Trifunovićevim rečima.

- Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, s još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider s podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integrieteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu. Nemam više nikakav komentar jer Trifunovića lično ne poznajem. Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč, neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi s Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović, rekla je voditeljka.

Međutim, tu se "rat" nije završio, glumac je "odgovorio na odgovor" i to fotografijama.

- Izvinjavam se gradjanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene, Oliveri Jovićević, što sam njeno zlodelovanje uporedio sa najstarijim zanatom. Očekujem da se sada UNS i NUNS izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima. Idemo na vesti iz sporta, napisao je Trifunović.

Sergej je još jednim objavljenim tvitom, reklo bi se aludirao na objektivnost Oliverinog novinarstva, obzirom da poseduje fotografiju na kojoj namešta kravatu Ivici Dačiću.

Da li će se strasti stišati, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.