KO JE BEOGRAĐANIN I SRPSKOGA RODA, VIŠE NE SME DA UĐE U TAKSI! Azdejković ljut zbog ŠTRAJKA, napisao im PESMICU
Predrag Azdejković, Foto: Filip Plavčić, Aleksandar Stojanović

BUNT

KO JE BEOGRAĐANIN I SRPSKOGA RODA, VIŠE NE SME DA UĐE U TAKSI! Azdejković ljut zbog ŠTRAJKA, napisao im PESMICU

Rešio je da im "očita bukvicu"...

Objavljeno:

Poznati gej aktivista, Predrag Azdejković komentarisao je na svom Tviter nalogu štrajk taksista koji se juče radikalizovao, pa građani usred gužve ne mogu da dođu do svojih kuća.

Blokiranje grada počinje u 14 časova, a završava se u 17 časova, međutim kolaps i nakon toga traje. Posledice ovako nesavesnog ponašanja od strane vozača taksi vozila osećaju se i satima nakon protesta, pa prizor glavnog grada izgleda apokaliptično.

Upravo iz ovih razloga, Azdejković je rešio da prokomentariše na ironičan način da građani takođe treba da izraze svoj vid bunta, zato je napisao pesmu o tome kako nijedan pošten Beograđanin ne treba da koristi više usluge taksija.

Podsećamo, u Beogradu će i danas biti održan protest taksista zbog poslovanja udruženja ''CarGo'', 12. po redu.

Prema najavi taksista, situacija na ulicama Beograda danas će biti slična jučerašnjoj, pošto će protesti biti nastavljeni po "radikalizovanim metodama", u vreme kada počinje poslepodnevni špic, od 14 do 17h.

Kolona automobila sa novobeogradske strane će se prvo sliti na Gazelu, dok će druga potpuno blokirati Slaviju, ali i sve saobraćajnice u krugu od barem jednog kilometra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.